Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ποιο είναι το χειρότερο ξενοδοχείο του κόσμου...



Βρώμικα δωμάτια, πελάτες που χρησιμοποιούν τις κουρτίνες αντί για πετσέτες, χωρίς ζεστό νερό και χαλασμένο ασανσέρ. 
Καλωσήρθατε στο Hans Brinker, έναν ξενώνα... (hostel) στο Άμστερνταμ που δηλώνει ότι είναι το χειρότερο ξενοδοχείο του κόσμου -και καυχιέται γι' αυτό.

Η διαμονή κοστίζει περίπου 22 ευρώ, αλλά οι ένοικοι μπορούν να είναι βέβαιοι: όχι μόνο δεν θα έχουν τις απαραίτητες ανέσεις, αλλά στη διάρκεια της διαμονής τους αποτρόπαια πράγματα ενδέχεται να τους συμβούν.

Δεκάδες άτομα συρρέουν για να περάσουν τουλάχιστον μια βραδιά στο Hans Brinker.

Τουλάχιστον, η διεύθυνση τους έχει προειδοποιήσει: «Δεν γίνεται χειρότερα. Αλλά θα προσπαθήσουμε» αναφέρει διαφημιστικό σλόγκαν.

«Αυτοί που επιθυμούν να μείνουν στο χαμηλού κόστους ξενοδοχείο Hans Brinker, στο Άμστερνταμ, το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν θα θεωρήσουν υπεύθυνο το ξενοδοχείο για τροφική δηλητηρίαση, ψυχική κατάρρευση, ανίατες ασθένειες, χαμένα άκρα, δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ορισμένες ασθένειες που σχετίζονται με τον 18ο αιώνα, πανούκλα κ.λπ.» αναφέρει ανακοίνωση του ξενοδοχείου στην ιστοσελίδα του.

Η διεύθυνση παραπέμπει τους επισκέπτες στο... οικολογικό ασανσέρ (δηλαδή τις σκάλες), καθώς ο ανελκυστήρας είναι χαλασμένος, μιλούν για οικονομία στην κατανάλωση νερού, καθώς δεν παρέχουν ζεστό νερό, ενώ καλούν τους ενοίκους να «σώσουν τον πλανήτη» χρησιμοποιώντας τις κουρτίνες αντί για πετσέτες.

Οι επισκέπτες φαίνεται ότι δεν πτοούνται και κάνουν ουρά για ένα από τα 127 δωμάτια του ξενώνα.