Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Καταρρίπτεται ο μύθος της φιλίας μεταξύ των 2 φύλων !

Καλησπέρα παιδιά! Κανενα αρθρακι για τις “κολλητες”? οχι για τις κολλητες φιλες των γυναικων, τις κολλητες των αντρων… Εχει ο δικος μου μια,παντρεμενη μεν, so what δε! Εμένα μου κάθεται στο λαιμό σαν ψαροκοκαλο.Λεπτο, διακριτικο και υπουλο! Μπορεί να είναι λεπτό, διακριτικό και ύπουλο ψαροκόκαλο όπως τις περιγράφεις, αλλά ξέρεις τι είναι ακόμα χειρότερο; Το χοντρό, αδιάκριτο πουλί του δικού σου όταν θα μπαίνει μέσα της. Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να ΜΗΝ σκέφτεται ερωτικά τις φίλες του. Είναι μεγάλος μύθος, ίσως ο μεγαλύτερος, η φιλία μεταξύ αντρός και γυναικός. Είναι ασύμβατη φάση ρε παιδάκι μου, πως να το κάνουμε.




Τι κοινό έχουμε να συζητήσουμε εμείς οι άντρες μαζί σας; Για την κατάσταση της οικονομίας; Αφού η μόνη οικονομία που ξέρετε είναι όταν βάζετε λίγο Ferry για τα πιάτα γιατί συμφέρει. Για την παγκόσμια γεωπολιτική στρατηγική; Αφού η μόνη παγκόσμια στρατηγική που ξέρετε είναι να αποκτήσετε τσάντες απ’ όλες τις χώρες του κόσμου. Για τους πολέμους; Αφού ο μόνος πόλεμος που αναγνωρίζετε τριγύρω σας είναι με τον (gay) κομμωτή σας που επιμένει ότι δεν χρειάζεσαι ντεκαπάζ χρυσό μου.

Πάρτο χαμπάρι. Ο καλός σου δεν έχει κολλητή γιατί έχει ανάγκη από φίλους. Όταν θέλει να μιλήσει, θα πάρει το παρεάκι με τα φιλαράκια του και θα πάνε για κανα ούζο να πούνε καμιά μ@λακία για το ποδόσφαιρο, να κράξουν λίγο τους πολιτικούς μας (που είναι και στη μόδα) και να ανταλλάξουν εμπειρίες για το πως κατάφερε ο ένας μια γκόμενα, πως πήδηξε μια Ιαπωνέζα ο άλλος που βρήκε στο Ελ. Βενιζελ. τρομαγμένη ακόμα από τον σεισμό και που δεν μπορούσε να τον π*πώσει γιατί φορούσε ακόμα μάσκα κατά της πυρηνικής απειλής.




Ή το πιο πιθανόν είναι να συζητήσουν για καμιά γκομενίτσα που γνώρισαν μέσω internet και πως την ψήνουν για καμιά ξεπέτα χωρίς εσύ να ξέρεις τίποτα, νομίζοντας ότι τις ώρες που λιώνει ο καλός σου μπροστά στο laptop είναι επειδή ψάχνει να βρει παλιούς συμμαθητές του, ενώ στην πραγματικότητα τσεκάρει γυναίκες στο VresMou.gr

Και τι που είναι παντρεμένη; Νομίζεις δηλαδή πως τώρα είναι καλυμμένη μ’ αυτό; Κ@υλωμένη είναι! Γιατί ως γνωστόν, λατρεμένο το απαγορευμένο. Ειδικά αν γνωρίζει τον δικό σου για πολλά χρόνια, το πιο πιθανό είναι να έχει παιχτεί κάτι στο παρελθόν και η φλόγα να μην έχει σβήσει ποτέ.
Και παραμονεύει εκεί για να φουντώσει με το πρώτο αεράκι. Και το αεράκι θα είσαι εσύ που θα το φυσήξεις, με τον πρώτο καυγά θα τον σπρώξεις στην αγκαλιά της…και καλά για να της πει “άστα Άσπα μάλωσα με την Σόνια και δε θέλω να πάω για ψώνια, θέλω να πάω με μια ψώλ@” … η άλλη νομίζεις ότι δε θα μπει στον πειρασμό να τον “παρηγορήσει”; Ή το αντίθετο, μπορεί να μαλώσει η κολλητή του με τον άντρα της και να έρθει να κλάψει την μούν@ της στον δικό σου. Και ο δικός σου καλό γατάκι που είναι να την κανονίσει όπως θα πρεπε.

Χώρια το ανελέητο θάψιμο που τρως στο παραμικρό στραβοπάτημα. “Μήπως έβαλε κιλά η Σόνια; Μου φαίνεται ότι πάχυνε λιγάκι…Α να της πεις να έρθει καμιά φορά για γιόγκα μαζί μου, έχω κάνει ένα κ@λο από τότε που το άρχισα, φοβερό!!! Να δες…δεν είναι ωραίος;” … ή το άλλο κλασσικό: “μα καλά πως την αντέχεις; όλη την ώρα γκρίνια ρε Τάκη, πόσες φορές θα στο πω ότι δεν είναι αυτή για σένα”….ή το ακόμα πιο θεϊκό: “πάντα απορούσα τι της βρήκες; και γιατί διάλεξες αυτήν, αφού θα μπορούσες να έχεις όποια ήθελες” (βάζει πολύ έξυπνα και ύπουλα και τον εαυτό της μέσα).




Συντρίβουμε λοιπόν τον μύθο της φιλίας μεταξύ των 2 φύλων γιατί όπως βλέπεις οι γυναίκες είναι φουλ ανταγωνιστικές, κατίνες και bitches. Και από την άλλη οι άντρες είναι φουλ λιγούρια, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και μια ροπή στην παράνομη σχέση που την κληρονομήσαν με το προπατορικό αμάρτημα. Αν λοιπόν ο Αδάμ και η Εύα ήταν απλά κολλητοί, δεν θα έκαναν σεξάκι ποτέ και δεν θα γεννιόταν κανείς από εμάς. Σκέψου το.

www.emenathakous.gr