Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3/1;


Η μέρα ξεκινά με μια επικοινωνιακή «ζάλη» αλλά από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και οι προτεραιότητες αφορούν πλέον οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό διευκολύνει την ανάληψη πρωτοβουλιών αλλά η ...πραγματική παρόρμηση έρχεται από την αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη που θα δεσπόζει στους ουρανούς όλες αυτές τις ημέρες. Εντάσεις, διαξιφισμοί αλλά και κορυφώσεις-οξύνσεις θεμάτων είναι στην ημερήσια διάταξη.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας ωθεί πρώτα να κάνετε και μετά να σκέφτεστε. Επικοινωνιακά, ευνοείστε κατά τις πρωινές ώρες ενώ από το απόγευμα και μετά η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο καθιστά τη σιωπή χρυσό. Αισθηματικά, ίσως δεν σκέφτεστε τόσο αισιόδοξα γι' αυτό καλό είναι να αναζητήσετε τη θετική οπτική των πραγμάτων. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως νιώσετε πως προκαλείστε.

Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους, κατά τη διάρκεια του πρωινού, σας κινητοποιεί σε θέματα οικονομικά. Η αντίθεση Ηλίου – Άρη φέρνει στην επιφάνεια αδύνατα σημεία τρίτων τα οποία εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο από το απόγευμα και μετά σας βοηθά να αποκαταστήσετε ζητήματα που σας απασχολούν στα αισθηματικά. Οι γεννημένοι το 1963 ίσως σχετίζετε κάποια αποτελέσματα με λάθος ανθρώπους.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σας κάνει πιο γρήγορους στην επικοινωνία και πιο άμεσους στις απαντήσεις σας. Αυτό ίσως σε κάποιες περιπτώσεις σας οδηγήσει σε κάποια λάθη λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Παράλληλα, η αντίθεση Ηλίου – Άρη φέρνει στην επιφάνεια έριδες και διαπληκτισμούς οι οποίοι, σαν έτοιμοι από καιρό, έρχονται να εκδηλωθούν τώρα. Οι γεννημένοι του 1972 ασχοληθείτε με τη σωματική άσκηση για να εκτονώσετε την ένταση σας.

Καρκίνος

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο σας κάνει να είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας ενώ τις περισσότερες φορές δε λειτουργείτε τόσο με τη λογική. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας αποκαθιστά τις όποιες δυσλειτουργίες, προσφέροντας παράλληλα όρεξη για συναισθηματική προσέγγιση, πειράγματα και δώρα προς το σύντροφό σας. Οι γεννημένοι του 1988, αξιοποιήστε καλύτερα τις δυνατότητες που σας δίνονται.

Λέων

Η κοινωνικότητα αλλά και οι συναλλαγές με τρίτους στην παρούσα φάση σας δίνουν ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό βοηθά και εξυπηρετεί τους σκοπούς σας και, αν καταφέρετε να ελέγξετε την παρόρμηση, τότε θα έχετε ένα επιπλέον όπλο στην φαρέτρα σας. Αισθηματικά, ιδιαίτερα όσοι είσαστε αδέσμευτοι ανοίγονται δυνατότητες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι γεννημένοι του 1991, περιορίστε τα έξοδα.

Παρθένος

Η αντίθεση του Άρη με τον Ήλιο σας φέρνουν προ των ευθυνών σας, αφού νιώθετε πως πολλά πράγματα σας έχουν αποδιοργανώσει. Σε θέματα εργασίας οπωσδήποτε δεν λειτουργείτε με τα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος αλλά αυτό δεν απαξιώνει ούτε το έργο σας ούτε την αξία σας. Το επικείμενο τρίγωνο Δία – Πλούτωνα έρχεται να δώσει την οικονομική άνεση και ζεστασιά που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1966, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σας αναγκάσει σε κάθε κίνηση να προσθέσετε και ένα «αλλά», δηλαδή εναλλακτικά σενάρια τα οποία στοχεύουν στο να ελέγξουν τον παρορμητισμό σας. Συναισθηματικά, νιώθετε πως ο Άρης μέσα από τον 12ο σας προσφέρει κρύα ντους, στην πραγματικότητα όμως σας κάνει να σκεφτείτε, έχοντας οδηγό τα όποια σφάλματα του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως χρειαστεί να περιμένετε για την ικανοποίηση ενός αιτήματος σας.

Σκορπιός

Μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό μέσα στον 6ο ηλιακό οίκο σας κάνει πιο γρήγορους σε θέματα εργασίας. Από το απόγευμα, η Σελήνη εισερχόμενη στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και δια μέσω αυτών και τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1983 θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας.

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σας δημιουργεί ένα συναισθηματικό κομφούζιο και σε συνδυασμό με την αντίθεση Ηλίου – Άρη σας δυσκολεύει να διαχειριστείτε το άγχος. Επαγγελματικά, πιέζεστε και πιέζετε για καταστάσεις που δεν είναι απόλυτα στα χέρια σας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό βοηθά σε μια ομαλή διευθέτηση ζητημάτων αλλά και στην έκφραση της ερωτικής επιθυμίας. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε περισσότερο το χρόνο. Ο Ερμής μέσα από τον Κριό ίσως σας κάνει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε σε λιγότερο από όσο θα έπρεπε χρονικό διάστημα. Το άγχος από το απόγευμα και μετά με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως σας αναγκάσει να αναβάλετε κάποιες άλλες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1961, κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας.

Υδροχόος

Η παρουσία του Ήλιου στον 2ο οίκο και η αντίθεση με τον Άρη σας κάνουν να βάζετε το χέρι στη τσέπη βαθύτερα από όσο πρέπει. Ο Άρης μέσα από τον 8ο οίκο αυξάνει την όρεξη για έρωτα, κάνοντάς σας παράλληλα ιδιαίτερα παραγωγικούς στον εργασιακό τομέα. Η ανάδρομη φορά του φέρνει στην επιφάνεια παρελθοντικές υποθέσεις και πρόσωπα που αποδεικνύεται πως ποτέ δεν έφυγαν από μέσα σας. Οι γεννημένοι του 1965, ξεκαθαρίστε τη θέση σας στα επαγγελματικά.

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου – Άρη σας κάνει να μην μπορείτε να ελέγξετε ώρες – ώρες τα νεύρα σας. Έτσι, κάποια ξεσπάσματα, παρόλο που δεν είναι άδικα, ίσως σας κάνουν τελικά να χάσετε το δίκιο σας. Αισθηματικά, από το απόγευμα και μετά με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας, δίνοντας στο σύντροφο να καταλάβει πως όλα ήταν μια κάποια παρένθεση. Οι γεννημένοι του 1988, οργανώστε λίγο καλύτερα το χρόνο σας.

astrology.gr