Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μουρίνιο vs Γκουαρντιόλα!



Καθώς πλησιάζουμε στο τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, μέσα σε λιγες μόλις μέρες, ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα, Τρίτη 26/5, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για το ενόψει ματς της Τετάρτης στα πλαίσια του Champions League.


Παρά το ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε το γεγονός, πως η Μπάρτσα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, δεν δίστασε να "πετάξει" το καρφί του για τον Πέπε Γκουαρντιόλα κατηγορώντας τον κυρίως για τις αντιδράσεις του προς τους διαιτητές.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της Ρεάλ δήλωσε τα εξής:

"Μέχρι στιγμής υπήρχαν δύο γκρουπ προπονητών. Ενα πολύ μικρό που είχε αποφασίσει να μη σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών και ένα άλλο μεγαλύτερο, στο οποίο ανήκω και εγώ, που κριτικάρει τους διαιτητές όταν κάνουν σοβαρά λάθη. Ανθρωποι σαν εμένα πολλές φορές δεν συγκρατούν τα νεύρα τους, όμως δεν διστάζουν να δώσουν συγχαρητήρια σε έναν συνάδελφό τους που κάνει πολύ καλή δουλειά.

Τώρα, υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ προπονητών, που αποτελείται μόνο από τον Γκουαρντιόλα, οι οποίοι κριτικάρουν και τις σωστές αποφάσεις ενός διαιτητή. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι παρόμοιο, να κριτικάρει κάποιος τον διαιτητή πριν καν γίνει το παιχνίδι» είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Μουρίνιο.

Στην πρώτη του σεζόν, έζησε με το σκάνδαλο του Στάνφορντ Μπριτζ και ήταν ευτυχισμένος! Τότε, η ομάδα μου είχε μείνει και πάλι με δέκα παίκτες. Βαρέθηκα να αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα με δέκα παίκτες. Φέτος, αντιμετώπισε την Aρσεναλ και όλοι είδαν τι συνέβη, ενώ τώρα άσκησε κριτική σε έναν βοηθό για μία πολύ δύσκολη και σωστή απόφασή του".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Είμαι ο ίδιος προπονητής που έχασε 5-0 από την Μπαρτσελόνα και δεν έχω το μαγικό φίλτρο της νίκης. Ξεχάστε τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια άλλη διοργάνωση. Παίζουμε έναν ημιτελικό και δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες".

Ενώ τέλος, ήταν αρνητικός σε ερώτηση που του έγινε για το εάν πιστεύει πως η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.








*Σε περίπτωση αναδημοσίευσης του συγκεκριμένου άρθρου παρακαλείστε να αναφέρετε την πηγή δηλαδή το to-potistiri.blogspot.com