Στην μεταγραφική λίστα της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού ο νεαρός Έλληνας άσος του Ολυμπιακού έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες, ταχύτητα και... φαντασία ψάχνει σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Βέρντερ Βρέμης και όπως αναφέρει η γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal.com» στη λίστα του γερμανικού συλλόγου βρίσκεται και ο Γιάννης Φετφατζίδης του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών έχει κάνει αρκετά καλή εντύπωση στους ανθρώπους της Βέρντερ, ενώ για την ίδια θέση οι Γερμανοί έχουν στα υπόψιν τους και τους Νίκο Κράνιτσαρ της Τότεναμ, Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς της Αούστρια Βιέννης και Μεχμέτ Εκιζί της Νυρεμβέργης.

«Ο Φετφατζίδης είναι ένα τρομερό ταλέντο που στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου, ενώ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις και με την Εθνική Ελλάδας. Η ρήτρα του βραχύσωμου μέσου ανέρχεται στα 12,5 εκ.», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

πηγή : www.gazzetta.gr