Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Pro Evolution Soccer 2012: Έρχεται η ώρα να ξαναπαίξεις Pro ..(VIDEO)

Η νέα έκδοση του PES 2012 ανακοινώθηκε επίσημα από την Konami και υπόσχεται να σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο. O Shingo Takatsuka δημιουργός του Pro Evolution Soccer και η ομάδας του, έχοντας πάρει feedback από fans του PES, αλλά και του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, έβαλαν ως στόχο να σου προσφέρουν τον πιο ρεαλιστικό αγώνα που έχεις παίξει ποτέ, βάζοντας τον εαυτό σου στη θέση του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και των άλλων αστεριών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Έτσι, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της «τεχνητής νοημοσύνης» του PES 2011, που πλέον έχει αναβαθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των παικτών., αλλά και σε βελτιώσεις στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας.

Ξεχωρίζει ακόμη η αλλαγή στο σύστημα επιλογής του παίκτη που γίνεται πλέον με τον δεξιό αναλογικό μοχλό, για μεγαλύτερη διευκόλυνση (η αλλαγή θα μπορεί να γίνεται πλέον και στις στημένες φάσεις).Το PES 2012 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PS3, PS2, Xbox 360, Wii, PSP και PC. Δες το video και ετοιμάσου να ξαναπαίξεις Pro.

 πηγή : www.digitallife.gr