Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

COSMOTE : Τώρα κανείς δεν ξεμένει από μονάδες

Τώρα κανείς δεν ξεμένει από μονάδες



Νέα υπηρεσία ανανέωσης υπολοίπου «Cosmote Easy Transfer»

Τη δυνατότητα να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας στα αγαπημένα τους πρόσωπα, εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους, προσφέρει στους πελάτες συμβολαίου της η Cosmote, με τη νέα υπηρεσία Easy Transfer. 

Με ένα απλό γραπτό μήνυμα SMS στο 1219 οι συνδρομητές συμβολαίου Cosmote μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά των αγαπημένων τους προσώπων, ώστε να μην «ξεμένουν» ποτέ από μονάδες.

Η ανανέωση μπορεί να γίνει για όλα τα Καρτοκινητά (What’s up, Cosmoκαρτα, Frog και ciao), και για όλα τα Cosmote ΚαρτοΣυμβόλαια, καθώς και για το Cosmote Internet On the Go με κάρτα.

Τα διαθέσιμα ποσά που μπορούν να επιλέξουν οι συνδρομητές συμβολαίου για ανανέωση υπολοίπου και τα οποία θα χρεωθούν στο λογαριασμό τους είναι 5 ευρώ, 10 ευρώ, 15 ευρώ, 20 ευρώ ή 30 ευρώ.
Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13838 (για ιδιώτες) ή στο 1200 (για εταιρικούς πελάτες), καθώς και στα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.
newsbeast.gr