Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Είναι 17 ετών και ζυγίζει 254 κιλά (video)


Τα περισσότερα κορίτσια στην εφηβεία έχουν εμμονή με την εικόνα του σώματος τους και προσέχουν πολύ την σιλουέτα τους, αυτό σύμφωνα με την ψυχολογία έχει άμεση σχέση με την ψυχοσύνθεση των παιδιών σ' αυτή την ηλικία. Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε λοιπόν πως αισθάνεται μια έφηβη στην Βρετανία που σε ηλικία 17 ετών ζυγίζει 254 κιλά!
Η Georgia δεν μπορεί να περπατήσει και υποφέρει από φρικτούς πόνους στη μέση, δεν έχει τα μπροστινά της δόντια και δεν βγαίνει από το δωμάτιό της παρά μόνο για να φάει! 

Η ιστορία της έγινε γνωστή το 2009 στην χώρα της τότε η έφηβη ζύγιζε δέκα κιλά λιγότερα και παρόλα αυτά ήταν η πιο παχύσαρκη έφηβη στον κόσμο.
Η ιστορία της τότε είχε συγκινήσει πολύ και της προσφέρθηκε μια δωρεάν διαμονή στο weight loss camp, που είναι μια κατασκήνωση για παχύσαρκους και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά.Δυστυχώς όμως με το που επέστρεψε στο σπίτι της πήρε 100 κιλά!
Η ίδια λέει για την κατάσταση της: "Η μητέρα μου φυσικά και δεν φταίει για την κατάστασή μου.


Όλα ξεκίνησαν όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία περίπου 10 ετών. Τότε ξεκίνησα να τρώω πολύ. Όταν έτρωγα δεν ένιωθα πόνο ή θλίψη και το έκανα όλο και συχνότερα"
Σήμερα, η Georgia είναι 17 ετών και ζυγίζει 254 ολόκληρα κιλά και το μόνο που ονειρεύεται είναι μια κανονική ζωή!
Στο παρακάτω απόσπασμα της βρετανικής εκπομπής θα δείτε την νεαρή έφηβη όταν είχε καταφέρει να χάσει 90 κιλά: