Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Επιστολή-σοκ για τα "στημένα"


Στο φύλλο του Σαββάτου (9/7) αθλητική εφημερίδα παρουσιάζει την επιστολή, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά στην αποκάλυψη του κυκλώματος για τα "στημένα" παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σοκαριστικές λεπτομέρειες αναφέρει ο συντάκτης της.
Η "ΕΞΕΔΡΑ" δημοσιεύει την συγκεκριμένη επιστολή αυτούσια (γι αυτό υπάρχουν ορθογραφικά λάθη), διευκρινίζοντας ότι δεν την υιοθετεί. Αναλυτικά:

«Ο Δαλούκας φοβάτε να μιλήση γιατί απειλούνε την ζωή του. Ο Μπεος ομως που φημίζετε για την λογοδιαροια του σε συνομιλία που είχε με συνάδελφο δημοσιογράφο τα ξερνάη ολα και για τον Ιταλό διαιτιτή στο παιχνίδι του Ισραηλ και για την πίεση πού ασκησε στον Δαλούκα για το παιχνίδι Αρης - ΠΑΟ.
Για ευνόητους λόγους η φωνή του δημοσιογράφου έχει σβηστή. Ο Μπεος πήγε τον Ιούνιο 2010 τον Δαλούκα στα γραφεία του Μαρινάκη στον Πειραιά για γνωριμία.
Οταν ο Μπέος έλειπε με την ομάδα του στην Ιταλία για προετοιμασία, ο Μαρνάκης καί ο Δαλούκας συναντειθήκανε για να βρούνε άκρη για τον Ιταλό διεθνή διαιτιτή που θα επαιζε τον Ολυμπιακό στο ισραήλ.
Ο Δαλουκας παραμύθηασε τον Μαρινάκη (σαν διεθνής δαιτής) οτι γνώριζε τον Ιταλό διαιτιτή καί τους επόπτες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ζήτησε € 200000 για νά τους πιάση.
Ο Μαρινάκης χρέωσε τον Μπέο γιάτο παρόλι που του πούλησε ο Δαλούκας και γίνανε κόλος. Ο Δαλούκας παραδέχετε στο Μπεο οτι είχε γίνη συμφωνία αλλά δεν είχε παρη τα χρήματα.
Μετα από την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Μπέος του είπε για να καθαρίση την παρεξήγηση με τον Μαρινάκη θα τον βάλη στο παιχνίδη Αρης - ΠΑΟ για να ευνοήση τον Αρη (…)».
Ο Δαλούκας δέχτηκε όπως ακούγετε να λέει ο Μπέος αλλά μετά το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟ ο Μπέος τον απείλισε ότι θα τον καθαρίση. Σου θυμίζω ότι ο Δαλούκας έπαιξε 50-50 το πρώτο ημίχρονο και μετά τις απειλές που δέχθηκε στο ημίχρονο έπαιξε 70-30 υπέρ του Άρη.
Ο Δαλούκας χεσμένος από το φόβο και τις απειλές του Μπέου πάει στον Πιλάβιο και τα ξερνάει όλα και παραιτήθηκε.
Ο Ολυμπιακός το έπαιξε ότι έφαγε τον Δαλούκα για το Άρης-ΠΑΟ αλλά ο Δαλούκας έφυγε για να μη βγη στην φόρα η υπόθεση του Ισραήλ και γίνουμε ρεζίλι στην Ευρώπη.
Ο Δαλούκας λέει στον Πιλάβιο ότι για το παιχνίδι του Ισραήλ ποτέ δεν συμφώνησε να βοηθήση και ότι ο Μαρινάκης και ο Μπέος τον μπλέξανε και για το παιχνίδι με τον Άρη ότι δέχθηκε απειλή από τον Μπέο να ευνοήση τον Άρη αλλά δεν το έκανε και γι' αυτό τον φάγανε από την διαιτησία.
Αυτή είναι η αλήθεια και έχει συνέχεια».
prasinanea.gr