Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Τον κοίταξα στα μάτια πριν με πυροβολήσει» !

Η συγκλονιστική ιστορία 16χρονης που σώθηκε από τη φρίκη του Ουτόγια

Από τη φρίκη που ξέσπασε στο νησί Ουτόγια, η 16χρονη Αντρίν Γιόχανσεν, αν και δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς, κατάφερε να επιζήσει.




Όταν ο Άντερς Μπέχρινγκ Μπράιβικ άρχισε να πυροβολεί, η 16χρονη επιχείρησε αρχικά να κρυφτεί πίσω από ένα βράχο και στη συνέχεια πήδηξε στο νερό. Η κίνηση της αυτή έγινε αντιληπτή από τον Μπράιβικ. «Τον κοίταξα κατευθείαν στα μάτια καθώς έστρεφε το όπλο του προς τα εμένα για να πυροβολήσει τρεις φορές» διηγείται η Αντρίν.

Ωστόσο, το φούτερ που φορούσε την βοήθησε να σωθεί. «Καθώς επέπλεα, η μπλούζα γέμισε με νερό και έμοιαζε με φούσκα, κάνοντας με να δείχνω μεγαλύτερη απ’ ότι πράγματι είμαι». Έτσι ήταν δυσκολότερο για τον Μπράιβικ να στοχεύσει και να την πληγώσει θανάσιμα αν και τελικά κατάφερε να την τραυματίσει.




Ωστόσο και πάλι, είχε τη τύχη με το μέρος της, καθώς η χαμηλή θερμοκρασία του νερού μείωσε την αιμορραγία από τις πληγές της, στο στήθος και το πόδι, ενώ παρίστανε την νεκρή για πάνω από 30 λεπτά μέχρι να καταφτάσουν τα σωστικά συνεργεία και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Πηγή: newsbeast