Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟΕρευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.
Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς…
αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.
Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλ.οικιακη συσκευή, αυξανουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.
Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπηρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.
Αλλά είναι θανατηφόροι.


Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.
Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
Καθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA – ΙΣΠΑΝΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημίου.
eglimatikotita.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ξαναδει και μου το εχουν στειλει με e-mail. Κατεχω καποιες γνωσεις γυρω απο φυσικη. Δεν θα πω αν συμφωνω ή οχι, απλα θελω να ενημερωσω τον κοσμο και να το διαπιστωσει και μονος του:
Ας τσεκαρουμε τι ειναι αυτο το λαστιχακι που ουσιατικα σφραγιζει την πορτα οταν την κλεινουμε. Ειναι μαγνητης και ΄΄τρεχει΄΄ περιμετρικα στις πορτες του καθε ψυγειου κτλ. Αρα σε ενα ψυγειοκαταψυκτη 2 μετρων και 60 εκατοστων σε πλατος εχει περιπου 6 μετρα μαγνητη, γυρω γυρω συνολικα στις πορτες του. Τα συμπερασματα δικα σας!