Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Μαύρη καλλονή !

Το καλοκαίρι η ομορφιά είναι ταυτισμένη με το μαύρισμα. Αποκτήστε το με κάθε τρόπο.
Το μελαμψό δέρμα είναι το πολυπόθητο αποτέλεσμα κάθε καλοκαίρι. Όσο κι αν λέμε ότι το άσπρο είναι το νέο μαύρο για την επιδερμίδα, καθώς προχωράει το καλοκαίρι προς την καρδιά του και γύρω μας βλέπουμε τέλεια μαυρισμένες επιδερμίδες, το μαύρισμα το θέλουμε όλοι.

Αν, λοιπόν, δεν έχετε καταφέρει ακόμη να...
αποκτήσετε κεχριμπαρένιο χρώμα στην επιδερμίδα σας, γιατί δουλεύετε ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται στις παραλίες ή αν δεν έχετε σκοπό να ψηθείτε κάτω από τον καυτό ήλιο και προτιμάτε να μένετε ση δροσιά του air condition, αλλά λαχταράτε τη μελαμψή επιδερμίδα υπάρχει λύση.

Αρκούν λίγες ώρες μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ένα καλό προϊόν αυτομαυρίσματος και η σωστή τεχνική για να το απλώσετε ομοιόμορφα και να αλλάξετε εμφάνιση. Διαλέξτε τη μορφή του self tan που σας εξυπηρετεί καλύτερα, επιλέγοντας ανάμεσα σε κρέμα, γαλάκτωμα, τζελ ή σπρέι. Για το πρόσωπο, επιλέξτε ένα self tan ειδικά σχεδιασμένο για την περιοχή αυτή, εκτός αν αναγράφει στη συσκευασία του ότι κάνει τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο.




Ο χρόνος που θα περιμένετε εξαρτάται ανάλογα με το προϊόν και το πόσο γρήγορα στεγνώνει. Για να είστε σίγουρες κάντε το καλύτερα το βράδυ ώστε να μην χρειαστεί να φορέσετε στενά ρούχα, αλλά και να έχετε χρόνο μπροστά σας. Την πρώτη μέρα, είναι καλύτερα να αποφύγετε τα λευκά και πολύ ανοιχτόχρωμα ρούχα, για να γλιτώσετε από τυχόν λεκέδες πάνω τους