Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μια τρύπα άνοιξε κάτω από το κρεβάτι της!

Μια τρύπα άνοιξε κάτω από το κρεβάτι της!Η τεράστια τρύπα που βλέπετε στη φωτογραφία, άνοιξε εντελώς ξαφνικά κάτω από ... 








το κρεβάτι μιας γυναίκας στην Γουατεμάλα! Η 65χρονη Ινοτσέντα Χερνάντεζ, ξύπνησε από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που εμοιαζε να προέρχεται μέσα από το ίδιο της το σπίτι.



Αφού έψαξε στην αυλή και στα δωμάτια του σπιτιού της, διαπίστωσε τελικά ότι ο θόρυβος πήγαζε κάτω από το ίδιο της το κρεββάτι. Εντρομη έσκυψε και βρήκε μία τρύπα βάθους 12 μέτρων και διαμέτρου περίπου ενός μέτρου στο πάτωμα του δωματίου της!



Οσο παράξενο κι αν ακούγεται, η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό στη Γουατεμάλα με πιο εντυπωσιακό εκίνο που είχε συμβεί τον Μάιο του 2010, όταν μία τεράστια τρύπα άνοιξε στη μέση ενός δρόμου και κατάπιε μια ολόκληρη πολυκατοικία!



Οι κάτοικοι δηλώνουν ανάστατοι ενώ οι τοπικές αρχές υποστήριξαν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από την καθίζηση του εδάφους εξαιτίας των τροπικών καταιγίδων που πλήττουν την περιοχή, σε συνδιασμό με τις ανύπαρκτες υποδομές στην κατασκευή κτηρίων- ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές.