Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οι γυναίκες φωνάζουν για να πείσουν πως έχουν οργασμό (βίντεο)


Μακρύς ο δρόμος προς την ολοκλήρωση… 





Όταν η Μεγκ Ράιαν απέδειξε πόσο εύκολα μια γυναίκα θα μπορούσε να προσποιηθεί ένα ψεύτικο οργασμό στην ταινία «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», ο συμπρωταγωνιστής της Μπίλι Κρίσταλ δεν ένιωσε μόνο αμηχανία και ντροπή αλλά και μεγάλη έκπληξη.

Τώρα φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας, καθώς μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι οι θόρυβοι που κάνει μια γυναίκα κατά την σεξουαλική πράξη πολλές φορές δεν αντιστοιχούν στον οργασμό της ή ακόμα χειρότερα η γυναίκα δεν έφτασε ποτέ στην ολοκλήρωση.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιου του Central Lancashire, οι κραυγές ηδονής γίνονται πιο συχνά πριν από την κορύφωσή της ή κατά τη διάρκεια του συντρόφου της.

Στην έρευνα συμμετείχαν 71 γυναίκες με μέση ηλικία 22 ετών. Στόχος της μελέτης ήταν να προσδιορίσει αν οι φωνητικές εκφράσεις μιας γυναίκας κατά τη συνουσία προκλήθηκαν από τον οργασμό ή εμφανίστηκαν ανεξάρτητα.

Η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα συμπλήρωσε ερωτηματολόγιο στο οποίο έδινε απαντήσεις για τη σεξουαλική της συμπεριφορά, για το πώς φτάνει σε οργασμό και σε ποιο σημείο ήταν πιο πιθανό να εκφράσει την ευχαρίστησή της.

Οι περισσότερες γυναίκες που ρωτήθηκαν είπαν ότι έφτασαν στον οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ενώ κάποιες άλλες επέλεξαν να εκφράσουν την απόλαυσή τους μαζί με το σύντροφό τους.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο λόγος για αυτήν τη διαφορά είναι ότι οι γυναίκες «χειραγωγούνται από τους συντρόφους τους για να ωφεληθούν».

«Οι γυναίκες φαίνεται πως ‘φωνάζουν’ κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί πιστεύουν πως αυτό θέλει ο σύντροφός τους», λέει ο επικεφαλής της έρευνας John Grohol.