Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Καταζητείται επειδή... γλύφει τα πόδια αγνώστων γυναικών!

Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στο φετίχ της ποδολαγνείας, αλλά η αστυνομία του Conway στο Αρκάνσας, καταζητεί έναν άνδρα ο οποίος έχει ξεπεράσει κάθε όριο «πιπιλίσματος» στα πόδια αγνώστων γυναικών.
Η αστυνομία έλαβε δύο καταγγελίες την περασμένη εβδομάδα για έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι θέλει απεγνωσμένα να...

ρουφήξει τα δάχτυλα των ποδιών των γυναικών – είτε το θέλουν είτε όχι.

«Εμείς τον θέλουμε μακριά από τους δρόμους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Conway, LaTresha Woodruff.

Το περασμένο Σάββατο, η 83χρονη Ruth Harris είπε στην αστυνομία ότι καθόταν σε μια καρέκλα μπροστά από το διαμέρισμά της, όταν ένας άντρας πλησίασε και είπε ότι του άρεσαν τα πόδια της. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο άνδρας έβγαλε ένα από τα παπούτσια της και άρχισε το πιπίλισμα του δαχτύλου του ποδιού της.

«Ο άνθρωπος στη συνέχεια ρώτησε αν μπορούσε να τη φιλήσει και αυτή του είπε όχι και ότι είναι τρελός», ανέφερε η έκθεση.

Ο άντρας αυτός έφυγε αμέσως μόλις πλησίασαν άλλοι ένοικοι του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Την Τρίτη, η αστυνομία έλαβε μια άλλη κλήση από μια γυναίκα που είπε ότι το Σάββατο ήταν για ψώνια όταν είδε έναν άνδρα να κοιτάζει επίμονα.

Ο άγνωστος άνδρας είπε τότε στη γυναίκα ότι έχει φετίχ με τα πόδια και ότι «τα δάχτυλα των ποδιών της, είναι τόσο μεγάλα και χυμώδη» και ήθελε να τα ρουφήξει. Όταν το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας χτύπησε, ο άνδρας έφυγε.

Σύμφωνα με αυτά που είπε η αστυνομία ο άνδρας είχε κάποιου είδους πρόβλημα στα δάχτυλα των ποδιών του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία του Conway έχει ασχοληθεί με αυτό το είδος καταγγελιών. Στη δεκαετία του 1990, ένας άνθρωπος που ήταν γνωστός ως ο «Fairy Suck Toe» κρατούσε το Arkansas απασχολημένο με παρόμοια υπόθεση.

Ο Michael Robert Wyatt, προσποιούνταν ότι είναι ιατρός με ειδίκευση στα πόδια για να χαϊδεύει και να πιπιλίζει τα δάχτυλα των ποδιών των γυναικών του Conway σε ένα κατάστημα ρούχων. Καταδικάστηκε με πρόστιμο και δικαστική αγωγή, αλλά τα περιοριστικά μέτρα σ’ αυτόν ανακλήθηκαν αφού συνελήφθη σε άλλη πόλη με παρόμοιες κατηγορίες.

Το 1991, καταδικάστηκε επειδή απείλησε υπάλληλο σε μαγαζί ότι ήθελε να κόψει τα πόδια της και να πιπιλίζει τα δάχτυλα των ποδιών της, ενώ εκείνη θα αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Ο Wyatt καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Υπηρέτησε μόλις περισσότερο από ένα χρόνο στη φυλακή, σύμφωνα με την αστυνομία του Conway.

Περίπου δύο δεκαετίες αργότερα, η αστυνομία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι ο άντρας με το ίδιο φετίχ θα μπορούσε να είναι το ίδιο άτομο.