Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο μας στοιχίζει το ΙΧ του Βενιζέλου;;

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!
Την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις έχουν τον πρώτο λόγο, ο υπουργός Οικονομικών κυκλοφορεί με την θωρακισμένη BMW 740.. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέχει όλες τις…..

ανέσεις, επιπλέον έχει ειδική θωράκιση για τα λάστιχα, τα παράθυρα, ενώ υπάρχει και ειδική θωράκιση στο χώρο του ρεζερβουάρ! Είναι ένα αυτοκίνητο 3000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, έχει ειδικά συστήματα δορυφικής τηλεπικοινωνίας, ώστε να μπορεί ο υπουργός ανά πάσα στιγμή να μιλάει απευθείας με τα «κόκκινα τηλέφωνα» μέσω κρυπτογράφησης, τηλεοπτικό δέκτη δορυφορικής λήψης για να έχει ενημέρωση από τα δορυφορικά δίκτυα όλου του κόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο προκάτοχός του είχε ζητήσει η θωράκιση να είναι αντίστοιχη με τη θωράκιση που χρησιμοποιείται για τα οχήματα του προέδρου των ΗΠΑ!
Το κόστος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μαζί με το κόστος θωράκισης φτάνει, αν δεν υπερβαίνει, τα 750.000 ευρώ!!! Το συγκεκριμένο είχε παραγγείλει ο Παπακωνσταντίνου, αλλα τώρα το χαίρεται μόνο ο Βενιζέλος!! Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια και μιλάει για λιτότητα.. Ντροπή
tromaktiko.info




Σου άρεσε?Κάνε like!