Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με ένα μπάζo!




Σου έχει τύχει και σένα να πεις καλά άφησε εμένα γι’ ΑΥΤΟ;


Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Ας μάθεις όμως τουλάχιστον γιατί το έκανε! Να μερικές καλές δικαιολογίες-απαντήσεις:

1) Είναι ανασφαλής : Κοινώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα του μπορεί να είναι πιο ωραίος ή νέος ή μορφωμένος ή τέλος πάντων με περισσότερα προσόντα. Σε αυτήν περίπτωση κάνε το σταυρό σου που την “έκανε” γιατί όλα αυτά σε λίγο θα μετατρέπονταν σε κόμπλεξ!

2) Είναι κακόγουστος/η : Μην γελάς! Είναι πολύ πιθανόν να έχει κάποιος πάντα επιλογές κάτω του μετρίου και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την εμφάνιση αλλά όλο το πακέτο ομορφιά-χαρακτήρα-προσωπικότητα. Θα μου πεις τώρα και εσύ που είσαι πολύ μετριόφρων “Αφού είναι κακόγουστος/η ,μαζί μου γιατί ήταν;” Γιατί… οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

3) Μπάζο στο μάτι, turbo στο κρεβάτι : Αυτό το σενάριο παίζει πολύ αλλά έχω μια αιώνια απορία που σίγουρα έχεις και εσύ “Μέχρι να φτάσουν στο κρεβάτι,τι φορούσαν; κουκούλες;”

4) Δεν είναι μπάζο : Λυπάμαι αλλά ναι, μπορεί εσύ και μόνο εσύ να βλέπεις ότι είναι τρισέγγονο του κουασιμόδου. Μπορεί να τον/τη θες τόσο πολύ ώστε να βλέπεις όλους τους άλλους τερατάκια. Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις ρωτώντας δυο-τρεις κοινούς σας γνωστούς. Αν σου επιβεβαιώσουν ότι είναι “κατώτερος/η των περιστάσεων” τότε ανέτρεξε στα τρία προηγούμενα…

P.S. Το βασικό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σε κάνει το όλο story να αισθανθείς ότι είσαι εσύ η πατσαβουρίτσα. No-No!! Εσύ είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με πολύ κακές ΠΡΩΗΝ επιλογές!

Πηγή totefteri