Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόταση γάμου... on air



Πρόταση γάμου δέχτηκε μία παρουσιάστρια στο εξωτερικό την ώρα που παρουσίαζε ανυποψίαστη το επόμενο θέμα του δελτίου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», ήταν η αυθόρμητη αντίδρασή της, όταν είδε τον καλό της να εισβάλει στο στούντιο κρατώντας ένα μονόπετρο.


Η Τζενιφερ Χαντσπεθ δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως την συγκεκριμένη ημέρα στην δουλειά, όσο κλασική και αν ήταν στην αρχή καθώς εξελίσσονταν όπως η καθημερινή ρουτίνα, τώρα θα την θυμάται για όλη της την ζωή ως την πιο όμορφη στιγμή της.

«Έχουμε επίσης μία καλή παλιομοδίτικη ιστορία αγάπης», είπε η παρουσιάστρια, προαναγγέλλοντας ανυποψίαστη το επόμενο θέμα του δελτίου, χωρίς να γνωρίζει πως μιλούσε για τη δική της ιστορία αγάπης.

Η τσιρλίντερ συναντά τον ντόπιο σταρ του φουτμπολ και ζουν ευτυχισμένοι μετά από αυτό. Το ζευγάρι συναντιέται στο λύκειο αλλά πήρε εφτά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους για να συναντηθούν ξανά. Ήταν ξεκάθαρo πως ήταν γραφτό να είναι μαζί.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τομ με το μονόπετρο. Η παρουσιάστρια μόλις τότε αντιλήφθηκε τι ακριβώς διάβαζε. «Τζένιφερ, τα τελευταία τρία χρόνια ήταν υπέροχα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Θέλεις να με παντρευτείς λοιπόν;», ρώτησε ο εισβολέας στο στούντιο την εμβρόντητη παρουσιάστρια.