Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Το στήθος της από σιλικόνη "έσκασε" σε αγώνα paintball!

Μια νεαρή γυναίκα στο Λονδίνο βρίσκεται σε ανάρρωση αφού το εμφύτευμα στήθους της έπαθε σοβαρή βλάβη κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού paintball – πιθανόν η πρώτη φορά που μια τέτοια βλάβη καταγράφεται στη Βρετανία.Ο περίεργος τραυματισμός της γυναίκας προκλήθηκε σε μια εγκατάσταση του UK Paintball, η οποία λειτουργεί πάνω από...

50 εγκαταστάσεις σε όλη τη Βρετανία, και που επιμείνει πλέον οι γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους να φορούν επιπλέον προστασία στο στήθος, σύμφωνα με αυτά που ανέφερε η Croydon Guardian.

Εκτός από αυτό ακόμα και το έντυπο της εταιρείας όσον αφορά πιθανή αποζημίωση αναφέρει πλέον στους πελάτες ότι οι κάψουλες μπογιάς που τροφοδοτούν τα όπλα στο παιχνίδι μπορεί να βλάψουν τα εμφυτεύματα στήθους.

Η 26χρονη έπαιζε paintball στο Whyteleafe, νότια του Λονδίνου, όταν συνέβη το περιστατικό.
Ένα εκπρόσωπος του UK Paintball δήλωσε στην εφημερίδα, «Ένα κομμάτι της διασκέδασης του paintball είναι ότι πονάει λίγο όταν δέχεσαι βολή, αλλά όλα αυτά τα χρόνια εμείς ποτέ δεν έχουμε συναντήσει ένα περιστατικό όπως αυτό».

«Το περιστατικό είναι μια πραγματική κλήση αφύπνισης γιατί κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να ανησυχεί για την ασφάλειά του κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού paintball.»

«Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι αν έχετε μεγαλύτερα στήθη ούτως ή άλλως αυτό θα σας κάνει ευκολότερο στόχο για τους αντιπάλους σας..»

koulo.gr