Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σοκαρισμένη με τη Θεοδωρίδου η Ελένη !

Σοκαρισμένη από την πρόσφατη συνέντευξη της φίλης και κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου
σε μηνιαίο περιοδικό εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε στα μάτια της......
διαβάζοντας πως η κολλητή της δήλωνε πως θέλει και ένα τρίτο παιδί, όπως και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και γιατί όχι και μια νέα οικογένεια.

Η Μενεγάκη σχολιάζοντας τα λεγόμενα της τραγουδίστριας ανέφερε χαρακτηριστικά:¬¬

«Λέει που λέτε η Νατάσα ότι θα ήθελα πολύ ένα ακόμη παιδί. Σας τονίζω ότι η Νατάσα η Θεοδωρίδου τα λέει αυτά. Εγώ, δηλαδή, που έχω και πολύ στενή σχέση μαζί της, αλλά και διαβάζω και τις συνεντεύξεις της, τουλάχιστον τα τελευταία επτά χρόνια, αν υποθέσουμε ότι η κόρη της η μικρή είναι σήμερα 11 ετών, σίγουρα τα τελευταία εννέα χρόνια έχει πει ότι αποκλείεται να κάνει άλλο παιδί», ενώ αποκάλυψε πως όταν τηλεφώνησε στη Νατάσα για να της ευχηθεί για τα γενέθλια της, δεν έλεγε να πιστέψει με τίποτα ότι η φίλη της δήλωσε πως θέλει κι άλλο παιδί.

Ωστόσο στη δήλωση της καλλιτέχνιδας «έχω κάνει δύο παιδιά, δύο γάμους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι πλέον μεγάλη και αποχαιρετώ την ζωή», έκανε την Ελένη να αναρωτηθεί σε έντονο ύφος λέγοντας: «Όχι βέβαια. Ποιος το είπε αυτό;» για να καταλήξει χωρίς όμως να ξεπεράσει την έκπληξη της υποστηρίζοντας:

«Όλα μπορούν να συμβούν στην ζωή μας και να μας συμβούν και εντελώς ξαφνικά» ευχόμενη να της συμβεί αυτό που επιθυμεί.

www.stifora.gr