Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση δημιουργεί... ροζ φοιτήτριες !

Ραντεβού κατευθείαν στο...
κρεβάτι και ταρίφα που φθάνει τα...
εκατό ευρώ! Μάλιστα, υπόσχονται αξέχαστες ερωτικές στιγμές, οι οποίες μπορούν να κρατήσουν μέχρι και ολόκληρη νύχτα, αρκεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να έχει «χοντρό» πορτοφόλι και να είναι πρόθυμος να πληρώσει.
Όλα αυτά με πρωταγωνίστριες δύο φοιτήτριες, οι οποίες βρίσκονται στο δεύτερο έτος της σχολής τους και
όπως λένε σε κοντινά τους πρόσωπα, βρήκαν τον τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κρίση και να καλύπτουν τα καθημερινά τους έξοδα. 
Και δεν λειτουργούν με κινητά τηλέφωνα και νούμερα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος σύλληψής τους, αλλά από... στόμα σε στόμα. Και χρησιμοποιούν ένα και μοναδικό στέκι. 
Πρόκειται για ένα μπαρ που συχνάζουν οι ίδιες και το οποίο βρίσκεται προς την περιοχή του λιμανιού της Πάτρας. Πολλοί από τους πελάτες γνωρίζουν τη δράση των κοριτσιών και σε περίπτωση που επιδιώκουν συνάντηση για ερωτική συνεύρεση δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το πάνε κάποιο βράδυ στο εν λόγω μπαρ και απλώς να περιμένουν μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι δύο φοιτήτριες. Τα υπόλοιπα είναι... δική τους δουλειά.
Γιατί πηγαίνουν μόνιμα στο μαγαζί και όταν δουν έναν υποψήφιο ενδιαφερόμενο πελάτη και εφόσον βέβαια κρίνουν ότι το... φυσάει τότε κάθονται μαζί του, πίνουν το ποτό και στη διάρκεια της κουβέντας κλείνουν τη συμφωνία. Χρεώνοντας 100 ευρώ τις τρεις ώρες και συν 50 ευρώ για κάθε ώρα επιπλέον. Όσο για χώρο, δεν πηγαίνουν ποτέ σε ξένο παρά μόνον σε δικό τους. Και πρόκειται για διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία κοντά στην οδό Αθηνών. Και οι δύο φοιτήτριες είναι καλλίγραμμες, η μία μελαχρινή και η άλλη κοκκινομάλλα (με πολύ έντονο χρώμα). Και εκτός όλων των παραπάνω υπόσχονται πολλά πρωτότυπα (όπως ήδη έχουν πει σε πελάτες τους), ερωτικά κόλπα, τα οποία, όμως, χρεώνουν έξτρα!

Κάνουν πανάκριβη ζωή
Για τα όσα κάνουν οι δύο φοιτήτριες επικαλούνται τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Ότι δηλαδή δήθεν... αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη «λύση» προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους για την καθημερινή επιβίωση. Με τη μόνη διαφορά, όμως, ότι δεν αρκούνται σε μία συνηθισμένη ζωή. Αντιθέτως, έχουν επιλέξει να ζήσουν «πλούσια» και αυτόν φαίνεται σε κάθε τους βήμα. Φορούν πανάκριβα ρούχα και γενικώς αποκτούν ό,τι θέλουν, όσο κι αν κοστίζει.
to-gamato




Σου άρεσε?Κάνε like!