Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Λευκός καρχαρίας σκορπά τον τρόμο.. (video)


ΧΙΟΥΣΤΟΝ (ΗΠΑ) – ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας σκότωσε στην Δυτική Αυστραλία έναν αμερικανό.

Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του 32χρονου Αμερικανού George Thomas Wainwright, ο οποίος ήταν στην Αυστραλία για καταδύσεις όταν το Σάββατο του επιτέθηκε ένας καρχαρίας κοντά στο νησί Rottnest.
Σήμερα από το πρωί οι αρχές ψάχνουν για τον καρχαρία δολοφόνο.



Ο George Thomas Wainwright, ήταν από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά ζούσε τους τελευταίους 6 μήνες στο Περθ της Αυστραλίας και έκανε καταδύσεις αναψυχής.

Αυστραλοί αξιωματούχοι λένε ότι ο Wainwright και δύο φίλοι του έκαναν καταδύσεις από ένα πλοίο 25 ποδιών από το νησί Rottnest το Σάββατο, όταν ο μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε.

Μετά την επίθεση οι φίλοι του Wainwright, τον τράβηξαν έξω από το νερό και η αστυνομία τον πήγε στην ακτή, αλλά δεν επέζησε.



Ο θάνατος του Wainwright είναι το τρίτο θύμα από τις τελευταίες θανατηφόρες επιθέσεις στην περιοχής από καρχαρίες.

Ένας 64χρονος Αυστραλός κολυμβητής πέθανε πριν από δύο εβδομάδες και τον περασμένο μήνα ένας 21χρονος είχε δαγκωθεί στα πόδια από καρχαρία. Εμπειρογνώμονες λένε ότι είναι απίθανο και οι τρεις επιθέσεις να οφείλονται στον ίδιο καρχαρία.

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που οι αρχές άσκησαν την νομική απαλλαγή για να κυνηγήσουν ένα μεγάλο λευκό καρχαρία. Οι επιστήμονες λένε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι ασυνήθιστες, και ότι η Αυστραλία κατά μέσο όρο έχει λιγότερες από δύο θανατηφόρες επιθέσεις καρχαριών το χρόνο.






Himaira με πληροφορίες abc