Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δείτε στη φωτό πως θα είναι η Θεσσαλονίκη σε 10 χρόνια!

Η φωτογραφία είναι όντως εντυπωσιακή.Δείχνει συγκεκριμένο τμήμα του κέντρου της πόλης. Από την παραλία της Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο κι από εκεί...στον πύργο του ΟΤΕ. Πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ που δημιούργησε ο γνωστό ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Βλαβογελάκης, ο οποίος ξεχωρίζει για το χιούμορ του.

Ο ίδιος περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε η φωτογραφία. Διαβάστε:

«Χάζευα το βαρετό, για τα δεδομένα του Νοέμβρη, ηλιοβασίλεμα και είπα να ανακατέψω λίγο τον κυριακάτικο πολτό στο μυαλό μου με ένα ερώτημα. Που έτυχε να είναι αυτό: Πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτή η πόλη σε δέκα χρόνια, που ενδεχομένως θα έχει περάσει η κρίση; Έβαλα λοιπόν τον Υπερυπολογιστή μου να τρέξει ένα τυχαίο σενάριο και έβγαλε αυτό:

Η πόλη, μαζί με τον θερμαϊκό, τα νερά τα ψάρια, τα προφυλακτικά, τα απόβλητα κλπ μετανάστευσαν μαζικά προς κάποια κατεύθυνση, την οποία δε μου διευκρίνησε ο Υπερυπολογιστής!

Το απότέλεσμα, λέει, με πιθανότητες περίπου 1:250.000.000.000.001 θα είναι αυτό, μια Κοιλάδα των Μνημείων στα χρώματα μάλιστα αυτής στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ψάχνοντας από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον το πώς κατέληξε σε αυτή την πιθανότητα ο Υπερυπολογιστής μου, είδα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και έλαβε υπόψιν του σοβαρές παραμέτρους όπως:

Ο Κοινός παράγοντας της λέξης: ΚΩΛΟκατάσταση με το COLOrado, όπου βρίσκεται το σκηνικό. Ακόμη, ο παρονομαστής του κλάσματος των πιθανοτήτων είναι το ελληνικό χρέος, μεταφρασμένο σε νέες δραχμές! (Το”1″ στο τέλος του αριθμού, είναι ο επιπλέον τόκος, 3 msec μετά τη στιγμή του υπολογισμού του αριθμού!)»




thestival.gr




Σου άρεσε?Κάνε like!