Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη-Σοκ:14χρονη μιμείται την...Τζούλια


Μια 14χρονη μαθήτρια στην Κόρινθο γύρισε βίντεο, έχοντας ως πρότυπό της την Τζούλια Αλεξανδράτου. Το βίντεο έκανε το γύρο του σχολείου. Απίστευτη δήλωση από τη μητέρα της που...... δεν βρήκε κάτι περίεργο στις πράξεις της! Η προβολή της ροζ δράσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου την έχει
μετατρέψει δυστυχώς σε πρότυπο για αρκετά νεαρά κορίτσια. 
Αυτό μαρτυρά και πρόσφατο περιστατικό στη Κόρινθο όπου μια 14χρονη μαθήτρια του
1ου Γυμνασίου της πόλης έχει τραβήξει με το κινητό της βίντεο της ίδιας, στο οποίο εμφανίζεται σε γυμνές και ιδιαίτερα προκλητικές πόζες.


Όπως αποκαλύπτει, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας sfedona.gr, η δράση της μικρής επίδοξης "Τζούλιας" είναι κοινό μυστικό σε μαθητές αλλά και καθηγητές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η μητέρα της κοπέλας, η οποία κλήθηκε από το συμβούλιο καθηγητών, ανέφερε ότι το βρίσκει φυσιολογικό και ότι απλά η κόρη της έχει ταλέντο και... μιμείται την Τζούλια!


Από τη πλευρά του, ο γυμνασιάρχης του 1ου Γυμνασίου διαβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι το σχολείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να κάνει και το θέμα έχει λήξει, ενώ όταν τον πληροφόρησαν ότι το βίντεο κυκλοφορεί με όλες τις επιπτώσεις για την μαθήτρια, η απάντηση του ήταν ότι "αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα της σημερινής τεχνολογίας".


Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.


Η κοπέλα είναι καλή μαθήτρια με βαθμούς οι οποίοι κυμαίνονται από 15-17 ενώ σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στους κύκλους αυτούς, η πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται και για νέα γυρίσματα, πιο προχωρημένα αυτή τη φορά.