Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

1.725 δολάρια για ένα παιχνίδι !

Ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες το θέμα της διαρροής ορισμένων αντιτύπων του δημοφιλούς Modern Warfare 3, σε λίστες δημοπρασιών...
στο ebay. Πρόκειται για τεμάχια που βγήκαν νωρίτερα στα ράφια των γνωστών καταστημάτων του εξωτερικού Kmart. Η Activision έσπευσε να πάρει θέση και να δηλώσει χαρακτηριστικά για το ζήτημα που προέκυψε:

"Προσμετράμε και εκτιμάμε την υποστήριξη της Κοινότητας. Δεν έχουμε τη διάθεση να προβούμε στη διαδικασία banning των νόμιμων αντιτύπων που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, τις τελευταίες μέρες. Απλά, ζητάμε από τον καθένα να περιμένει μέχρι την Πέμπτη, ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μαζί το παιχνίδι."

Πού βρίσκεται το κακό ή το αρνητικό στην εν λόγω υπόθεση; Πολύ απλά, ο φανατισμός και ο άμετρος ενθουσιασμός έχουν ακραία αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει προφανώς και στον τομέα της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας.

Ένας χρήστης συμμετείχε σε μια από τις προαναφερθείσες δημοπρασίες για ένα φρέσκο και ακυκλοφόρητο τεμάχιο του Modern Warfare 3, προσφέροντας 1.725 δολάρια για την απόκτηση του παιχνιδιού. 1.725 δολάρια για ένα προϊόν λιανικής αξίας περίπου 65 δολαρίων, με μόνο επιπλέον στοιχείο την προπορεία λίγων ημερών. Η είδηση σοκάρει και προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το σκεπτικό του συγκεκριμένου ατόμου. Ας ελπίσουμε τέτοιες ιδέες και τα αντίστοιχα ιδανικά τους να παραμείνουν μεμονωμένα, καθώς δεν έχουν θέση σε μια υγιή και σκεπτόμενη gaming Κοινότητα.
myxbox.gr




Σου άρεσε?Κάνε like!