Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τι λέει ο Bieber για τη «μητέρα» του παιδιού του

Μετά από περίπου μια εβδομάδα που έχει βουίξει ο κόσμος πως ο 17χρονος Justin Bieber έγινε «πατέρας» από μια 20χρονη θαυμάστρια του...



ο νεαρός τραγουδιστής σπάει τη σιωπή του και απαντά.



Καλεσμένος στην εκπομπή «Today Show», o νεαρός σταρ αποκάλυψε πως Επεξεργασία HTMLΤΙΠΟΤΑ απ΄όσα ισχυρίζεται η Mariah Υeater δεν είναι αλήθεια.



«Θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω πως κανένας απ΄αυτούς ισχυρισμούς δεν είναι σωστός. Γνωρίζω πολύ καλά πως είμαι στόχος για πολλούς, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να γίνω θέμα».



Και συνέχισε: «είναι τρελά όλ΄αυτά. Κάθε νύχτα που φεύγω από τις συναυλίες μου, πάω κατευθείαν από τη σκηνή στο αυτοκίνητο μου. Είναι τρελό που μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται τόσο ψεύτικα πράγματα, τίποτα εκ των οποίων δεν είναι αληθινό».



Προσθέτει μάλιστα πως δεν έχει συναντήσει ποτέ αυτή τη γυναίκα. Να σημειώσουμε, πως η 20χρονη Yeater ισχυρίζεται πως ο Justin είναι πατέρας του μόλις τεσσάρων μηνών μωρού της.



Η κοπέλα εξηγεί πως έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής της επαφής με τον νεαρό τραγουδιστή στις τουαλέτες, η οποία κράτησε 30 δευτερόλεπτα μετά από συναυλία του. Στη διάρκεια της -λέει-, ο 17χρονος Justin δεν φόρεσε προφυλακτικό γιατί ήθελε να νιώσει τα πάντα.



Τώρα η κοπέλα του ζητά να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας και να της πληρώνει διατροφή 260.000 δολαρίων το μήνα.



Τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβουν τώρα οι δικηγόροι, καθώς το πρώτο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί μέσα στο Δεκέμβριο.



Ήδη πάντως οι δικηγόροι έχουν ξεθάψει το παρελθόν της 20χρονης Yeater, ώστε ν΄αποδείξουν πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα.



Σύμφωνα λοιπόν με τα ξένα tabloids, η Mariah είχε ένα πρώην φίλο, τον οποίο επίσης θεωρούσε πατέρα του παιδιού της. Όταν εκείνος το αρνήθηκε, τον πλάκωσε στο ξύλο με αποτέλεσμα να πάει φυλακή για λίγο.



Σε μπελάδες έμπλεξε ο Justin Bieber, αλλά τουλάχιστον έχει πάντα δίπλα του την καλή του Selena Gomez, με την οποία είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες, τον πιστεύει και τον στηρίζει.