Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κλέψε την καρδιά της.



Μάθε πώς να ρίχνεις τη γυναίκα της ζωής σου.



1. Ακου τη συμβουλή της.

Ζήτα τη γνώμη της για κάτι που είναι σημαντικό για σένα, ακόμα κι αν δεν τη χρειάζεσαι. Ετσι θα της δείξεις ότι η γνώμη της μετράει για σένα κι έχει ενεργή συμμετοχή στα σχέδιά σου.


2. Να είσαι καθαρός

Οι γυναίκες έχουν καλύτερη όσφρηση από τους άντρες. Φρόντιζε να είσαι καθαρός και να μυρίζεις τέλεια, τόσο εσύ και τα ρούχα σου όσο και το κρεβάτι σου.


3. Παρ' τη μαζί σου...

...σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Το να συμμετάσχει σε αγορίστικες δραστηριότητες, θα την κάνεις να νιώσει ιδιαίτερη για σένα.


4. Παίξε με ένα κουτάβι

Ή, τέλος πάντων, με οτιδήποτε χνουδωτό κι εύθραυστο. To να είσαι ευγενικός είναι πολύ ελκυστικό αντρικό προσόν. Αφού της έδειξες πόσο ρομαντικό αγόρι είσαι, τώρα γίνε άντρας: πέτα έξω το 6-pack σου, σήκωσε βαριά αντικείμενα και φτιάξ' της τη βρύση που τρέχει.


5. Γίνε οικογενειάρχης

Σύστησέ τη στον αδερφό, αδερφή, ανιψιά, γιαγιά σου. Αυτό δείχνει ότι είσαι κοντά με την οικογένειά σου και δεν κρύβεσαι. Εκτός από αυτό, θα δει πώς συμπεριφέρεσαι στους κοντινούς ανθρώπους σου, άρα και το πώς θα συμπεριφέρεσαι σε εκείνη μελλοντικά.


6. Γέλα με τα κρύα αστεία της

Οταν θα σου πει το γνωστό αγαπημένο ανέκδοτό της, γέλα με την ψυχή σου (μετά τρέξε στην τουαλέτα για να ξεράσεις).


7. Βρες τα με το χρόνο

Δέκα λεπτά καθυστέρησης στο ραντεβού σας δείχνουν ότι είσαι πολυάσχολος άντρας. Ολα καλά μέχρι εδώ. Είκοσι λεπτά δείχνουν ότι έκανες λάθος υπολογισμό και μπορεί να πάρεις άφεση αμαρτιών αν έχεις καλή δικαιολογία. Τριάντα λεπτά ή παραπάνω δείχνουν ότι δεν σου περνάει καν από το μυαλό το ότι, όσο σημαντικός είναι ο χρόνος για σένα, είναι και για εκείνη.


8. Εξερεύνησέ την

Το να φιλάς καλά είναι χάρισμα, αλλά μην ξεκινάς στο πάνω χείλος και σταματάς στο κάτω. Κάνε ένα τουρ στους καρπούς της, στο μέτωπό της και πίσω από το αυτί της. Μην ξεχνάς το εσωτερικό των μηρών της, τα δάχτυλα των ποδιών της και φυσικά την κλειτορίδα της.


http://www.menshealth.gr