Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ίβκοβιτς: "Η ομάδα θα ρολάρει"


Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς, βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ με προϊόντα αποκλειστικά του μπασκετικού Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την συνέχεια.

Αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ με προϊόντα αποκλειστικά του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο "Ντούντα", ο οποίος έκοψε την κορδέλα του καταστήματος, μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε αναλυτικά:

"Ήρθε όλη η μπασκετική ομάδα εδώ και οι παίκτες, το προπονητικό τιμ. Ανοίγει το πρώτο μαγαζί μπασκετικής ομάδας και πλέον μπορούν να έρθουν οι φίλοι της ομάδας μας να πάρουν τις φανέλες των παικτών.

Είναι μεγάλη η χαρά μας, ήταν ωραία εγκαίνια και πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα σε μία πολύ σημαντική περίοδο για μας, να μας ενώσει, να παίξει η ομάδα ένα καλό μπάσκετ. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Είμαι πολύ αισιόδοξος και όπως είπα στην αρχή, ακριβώς σε αυτή την περίοδο, πρέπει η ομάδα να ρολάρει, να σταματήσουν οι τραυματισμοί που έχουμε και πιστεύω τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Αγωνιστικά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με Περιστέρι. Δεν άλλαξε τίποτα, που χάσαμε στο τελευταίο σουτ από την Κάχα Λαμποράλ και από την Καντού. Η ίδια κατάσταση παραμένει για μας. Η ομάδα θα μάθει πάρα πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Από δω και πέρα ετοιμάζουμε ένα-ένα παιχνίδι, είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και τώρα μπαίνουμε στον ρυθμό μας.

Όπως είπα ήρθαμε μετά την προπόνησή μας εδώ και σίγουρα αυτή τη στιγμή, η ομάδα θέλει μία πολύ καλή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είναι πάντα κοντά με την ομάδα".

Τέλος, για την σκανδαλώδη απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μειώσει την έτσι και αλλιώς μικρή ποινή του Παναθηναϊκού για τα έκτροπα των φιλάθλων του στον περσινό τελευταίο τελικό:

"Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις αποφάσεις, τα ανώτερα δικαστήρια και όλα αυτά… Είμαι προπονητής και κοιτάω τη δουλειά μου με την ομάδα".
πηγη:prokoparas!