Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ποιες διάσημες προσωπικότητες και celebrities πέθαναν κατά την διάρκεια του sex?




Όλοι λίγο πολύ τους ξέρουμε. Είναι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου
του πολιτικού χώρου και του εκκλησιαστικού χώρου..





Μπορεί να έκαναν σπουδαία έργα στην ζωή τους, αλλά η τελευταία ανάμνηση που άφησαν πίσω τους επισκιάζει όλα όσα έκαναν όσο ήταν εν ζωή.. Τουλάχιστον έφυγαν ευχαριστημένοι.. οι περισσότεροι! Δείτε την λίστα! 

  1. Ο ιστορικός Αττίλας ίσως είναι από τις παλαιότερες γνωστές προσωπικότητες που πέθαναν κατά την διάρκεια της συνεύρεσης με την έβδομη κατά σειρά γυναίκα του. Μία Γερμανίδα αιχμάλωτη η οποία αποδείχτηκε όπως και εκείνος δυναμική στο κρεβάτι και το επόμενο πρωί του γάμου τους τον βρήκαν νεκρό με ματωμένη μύτη. (όλα αυτά σύμφωνα με ιστορικές μελέτες)
  2. Ο πάπας ο Παύλος ο ΙΙ άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλικό επεισόδιο το 1471 ενώ συνευρισκόταν με σαδιστικό τρόπο σε ανήλικο αγόρι.
  3. Ο πατέρας του ηθοποιού Matthew McConaughey, Jack που σύμφωνα με μαρτυρίες της γυναίκας του και μητέρας του ηθοποιού ξεψύχησε στο κρεβάτι τους την ώρα που έκαναν έρωτα, κάτι που έγραψε και στο βιβλίο που αργότερα κυκλοφόρησε.
  4. Ο πάπας Ιωάννης ο XII. Εδώ τα σενάρια είναι δύο. Ή που υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα της συνεύρεσης με την παντρεμένη ερωμένη του, ή μου πέθανε από τα χέρια του άντρα της ερωμένης του την ώρα που τους έπιασε στα πράσσα.
  5. Ο πρώην αντιπρόεδρος και πρόεδρος των ΗΠΑ Nelson Rockefeller, ο οποίος πέθανε το 1979 από καρδιακή προσβολή ενώ έκανε σεξ με την ερωμένη του Megan Marshak. Nα σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός που δεν έχει ταφεί στο προεδρικό νεκροταφείο μετά από εντολή της γυναίκας του.
  6. Ο Felix Faure, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος "έφυγε από καρδιακή προσβολή επειδή η κατά πολύ μικρότερη γραμματέας του, έκοψε στην πράξη το.. μόριο και δεν άντεξε το σοκ.
  7. O Eroll Flynn, o διάσημος ηθοποιός των δεκαετιών 30,40 και 50 αλλά και γυναικοκατακτητής, πέθανε κατά την διάρκεια συνεύρεσης μετά από πάρτυ στο γιοτ του.
  8. Ο τραγουδιστής των ΙNXS που πέθανε μόνος του από αυτοερωτική ασφυξία όπως κι ο τελευταίος και πιο πρόσφατος στην λίστα
  9. Ο David Carradine, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς, γυμνός και δεμένος με την ίδια του την ζώνη. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε μια αίσθηση ευχαρίστησης στο πρόσωπό του.επεισόδιο το 1471, ενώ “διενεργούσε” σαδιστικά κόλπα σε ένα αγόρι. Αυτό εξηγεί πολλά…
topeiraxtiri.blogspot.com