Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Είναι τελικά gay o George Clooney (και ακόμα 5 πασίγνωστοι σταρ);


Το να είσαι σταρ του Χόλιγουντ συνεπάγεται διάφορα  Εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και μερικές κακόβουλες φήμες ότι δεν είσαι και ο πιο φανατικός straight του ντουνιά. Το έχει περάσει κι ο George Clooney αυτό। Και άλλοι 5 σταρ του Χόλιγουντ που δεν έχουν δώσει (σοβαρή) αφορμή (pics)


1. Φάκελος: James Franco


Αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του: Γιατί παίζει πολύ και πειστικά τον gay. Ξεκίνησε με το ρόλο του gay 17χρονου κολυμβητή στο “Blind Spot”, συνέχισε με το ρόλο του συντρόφου του Harvey Milk στ ο “Milk” και τελείωσε(;) με το ρόλο του ως Allen Ginsberg στο “Howl”.


Έχει επίσης φιλήσει με γλώσσα τον Will Forte στο “Saturday Night Live”, ενώ στο πρώτο του art show το καλοκαίρι του ’09 στη Νέα Υόρκη, φιλοξενούσε μονολόγους του σε video με ατάκες όπως “Κανείς δεν έχει συγκεκριμένο φύλο. Είμαστε όλοι κάτι ενδιάμεσο”.





Αμφισβήτησε τις φήμες: “Θα το έλεγα αν ήμουν. Ο μόνος λόγος που δεν θα το παραδεχόμουν είναι για να μην επηρρεάσω την καριέρα μου, αλλά όχι, αυτό δεν θα ήταν κάτι που θα με απέτρεπε. Θα κάνω projects με ό,τι θέλω εγώ.


Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι gay λόγω των ρόλων που έχω παίξει, αλλά δεν είναι αλήθεια. Από την άλλη, φαίνεται πως έχω κάτι που με κάνω να παίζω πολύ πειστικά αυτούς τους ρόλους”.


Άφησε ένα παραθυράκι στο τέλος ή κάνω λάθος;


Τελικά; Δεν θα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά ότι ο Franco δεν είναι gay. Θα καιγόμασταν.


2. Φάκελος: Hugh Jackman







Αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του: Επειδή χορεύει πολύ καλά για άντρας στη διαφήμιση του Lipton; Επειδή είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με την ίδια γυναίκα; Επειδή είναι η γυναίκα του έτσι όπως είναι (και 13 χρόνια μεγαλύτερη); Επειδή έχουν υιοθετήσει 2 παιδιά και δεν έχουν κάνει τα δικά τους; Ο ακριβής λόγος για τις gay φήμες γύρω από τον Jackman παραμένει μύθος.


Αμφισβήτησε τις φήμες: “Θα ήθελα να το διαψεύσω, αλλά κάνοντάς κάτι τέτοιο, θα εννοούσα ότι είναι ντροπή να είσαι gay και δεν το πιστεύω καθόλου αυτό”.


Τελικά; Αφήνουμε την παρακάτω εικόνα να μιλήσει:







3. Φάκελος: Zac Efron







Αμφισβήτησε τον ανδρισμό του: Η παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο ίντερνετ η παγκόσμια “κουτσομπόλα” Perez Hilton (ο Zac είναι ο δεξιά):







Αμφισβήτησε τις φήμες: “Αν το μόνο που έχει να μου προσάψει ο Perez Hilton είναι ότι είμαι γκέι, τότε νομίζω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορώ να το αντέξω”, σχολίασε το αγόρι της Vanessa Hudgens.


Τελικά; Θα πάμε με τις φήμες. Ο Zac δεν πείθει ούτε τη μαμά του για το αντίθετο.


4. Φάκελος: George Clooney







Αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του: Κυρίως γιατί “πενηντάρισε” και είναι ακόμα εργένης, ενώ χώρισε ακόμα και την Elisabetta Canalis, επειδή ο ίδιος “δεν ήθελε να δεσμευτεί και να κάνει παιδιά”.


Μια alternative θεωρία τον θέλει gay γιατί ήταν αυτός που έκανε τη φωνή του Sparky, του σκύλου του Stan στο South Park, ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν gay. Ναι, ο σκύλος.





Αμφισβήτησε τις φήμες: Δεν τις αμφισβήτησε ποτέ. Όταν τον προκάλεσαν να απαντήσει στις “κατηγορίες” ότι είναι “gay, gay, gay”, ο Clooney απάντησε “όχι, είμαι μόνο gay, gay”.


Τελικά; Μπορεί να τον θέλουν οι μισές γυναίκες του πλανήτη (οι άλλες μισές δεν τον ξέρουν), αλλά ποτέ δεν είχε το προφίλ του γυναικά. Ενώ θα μπορούσε, για πλάκα. Αυτό είναι ύποπτο.


5. Φάκελος: Will Smith







Αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του: Γιατί η συζυγός του, Jada Pinkett, έχει το σώμα body-builder (και φημολογείται ότι είναι επίσης gay), είναι γνωστό τοις πάσι ότι τον έχει κερατώσει με τον Marc Anthony και κάθε φορά που φωτογραφίζονται δημοσίως μοιάζουν περισσότερο να κάνουν πλάκα:







Λάδι στη φωτιά ρίχνει και η στενή παρέα που κάνει με τον Tom Cruise (που δεν τον μπερδεύεις και με Hulk Hogan εδώ που τα λέμε).


Επίσης, ο Smith κατηγορείται ως ο πιο soft rapper της ιστορίας.





Αμφισβήτησε τις φήμες: H σύζυγός του. Ο ίδιος κάνει ότι δεν τις ακούει.


Τελικά; Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μας είχε δώσει δικαίωμα. Τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες.


6. Φάκελος: Jake Gyllenhaal



Αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του: Όσοι δεν μπορούν να ξεχάσουν αυτόν τον ευαίσθητο, gay cowboy του Brokeback Mountain.

Αμφισβήτησε τις φήμες: O κολλητούς του, Adam Levine. Πολύ φανατικά, μάλιστα. Ύποπτα φανατικά θα λέγαμε.

Τελικά; Εντάξει, είναι και μεγάλη φλωρόφατσα, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα.

internationalfm47