Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Τα καλύτερα άρθρα του 2011!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)

Μιας και το 2011 φτάνει στο τέλος ,του πάμε να δούμε μαζί, τα πιο πετυχημένα άρθρα του ποτιστηριού για το 2011 σύμφωνα με τις προβολές που έκαναν οι αναγνώστες μας!Ποια άρθρα σας εντυπωσίασαν,ποια άρθρα σας σόκαραν και ποια σας στεναχώρησαν?



















Στην έβδομη θέση βρίσκεται το άρθρο:
Ξεχάστε το κλασικό string. Ήρθε το c-string!


Το συγκεκριμένο άρθρο παρουσίαζε ένα νέος είδος στρινγκ το οποίο σας σκανδάλισε και θέλατε να μάθετε τι ακριβώς είναι αυτο!
Τι να πεί κανείς? :P









Στην έκτη θέση συναντάμε το άρθρο:
Δείτε...Η Barbie γεννάει!

Πραγματικά είναι το πιο διαστροφικό θέμα που γράψαμε ποτέ!Παρόλα αυτά όμως όλοι σας είχατε την απορία και την διαστροφή να δείτε πως γεννάει η Barbie!!













Στην πέμπτη θέση της λίστας μας συναντάμε το άρθρο:
38 Ανεξήγητες φωτογραφίες που σε αφήνουν με το στόμα... ανοιχτό (pics)  


Το θέμα πολύ απλό όμως πολύ πετυχημένο!Στο άρθρο αυτό ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζονται 32 φωτογραφίες περίεργων ανθρώπων!Η συνταγή μπορεί να ήταν απλή, όμως από το αποτέλεσμα κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη!






Στην τέταρτη θέση για τα πιο πετυχημένα άρθρα του 2011 συναντάμε το άρθρο:
ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ!! KANTE TO!

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο άρθρο όχι μόνο σαν κίνησε το ενδιαφέρον να το διαβάσετε αλλά σας ενθουσίασε καθώς τα αποτελέσματα του τέστ ήταν άκρως έμπιστα και αληθή!Μερικοί ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που το κοινοποιήσαν στο προφίλ τους στο προφίλ τους στο Facebook!
Αποτέλεσμα??Το συγκεκριμένο άρθρο απέκτησε 18.000 likes !















Στην τρίτη θέση βρίσκεται το άρθρο:
Το πιο ανεξήγητο γυναικείο στήθος που έχουμε δει
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από μια εικόνα gif , η οποία όμως κατάφερε να κάνει το συγκεκριμένο άρθρο απίστευτα επιτυχημένο και να το ανεβάσει στην κορυφή!Οφείλω να σας ενημερώσω πως το συγκεκριμένο άρθρο το επισκέφθηκαν περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι!












Την δεύτερη θέση κατακτά το άρθρο:
ΣΟΚ - Πέθανε πριν λίγο η Amy Winehouse

Κατά την γνώμη μου η συγκεκριμένη είδηση επάξια βρίσκεται σε μια τόσο υψηλή θέση!Όπως φαίνεται ο ξαφνικός θάνατος της Amy Winehouse σας συγκλόνισε και για αυτό το συγκεκριμένο άρθρο δέχτηκε τόσες επισκέψεις!Το ποτιστήρι ήταν από τα πρώτα blogs που σας ενημέρωσαν για τον αιφνίδιο θάνατο της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας!











Και στην πρώτη θέση συναντάμε το άρθρο:
Την τελευταία του πνοή άφησε ο «Μανωλάκης» του «Καφέ της Χαράς»??

Μια είδηση φούσκα που ξεκίνησε από το site zougla.gr έλεγε πώς ο νεαρός πρωταγωνιστής δεν βρίσκεται πια στην ζωή!Περίπου 98.000 επισκέψεις δέχτηκε το συγκεκριμένο άρθρο δείχνοντας την αγάπη που δείχνετε στο συγκεκριμένο σήριαλ και στον συγκεκριμένο ηθοποιό!












Το Ποτιστήρι ©

Κάπου εδώ τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση με τα πιο πετυχημένα άρθρα μας για το 2011!!
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία ,ευτυχία και πολύ αγάπη!Ευχόμαστε του χρόνου τέτοια ημέρα να είμαστε καλά και να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση για το 2012!

                          Με εκτίμηση,
                                     to-potistiri.blogspot.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poli orea i antistrofi metrisi potistiri!perimenoume pos kai pos na ksanaaniksete!!!kali xronia!!