Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Νοκ άουτ οι Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Φουστέρ!

Νοκ άουτ οι Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Φουστέρ!
Χειρότερα γίνεται με τους τραυματισμούς; Αυτό είναι το καυτό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να πάρει το διπλό στην Κέρκυρα με μισή ομάδα κυριολεκτικά. Ο Τζεμπούρ τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.
Το άλλο σοκ της ημέρας είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει υποστεί θλάση στο ισχίο και φυσικά δεν υπολογίζεται ούτε αυτός. Παράλληλα ο Φουστέρ που έκανε υπερπροσπάθεια να παίξει κόντρα στην Άρσεναλ το «πληρώνει» τώρα καθώς δεν μπορεί να τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε. Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό συνεχίζονται. Το χτύπημα στην ποδοκνημική κρατάει στην Αθήνα και τον Χολέμπας, αλλά αυτό ήταν και αναμενόμενο. Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα, Μακούν, Φέισα, Γέστε και Ιμπαγάσα καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή.
Την αποστολή αποτελούν οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος,  Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.
Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταία διάστημα. Από την πλευρά του, ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Μαζί με τους Φουστέρ, Τζεμπούρ, και Δασκαλάκη θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
rednews.gr