Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Χαμός στο Facebook της Χρύσας Ρώπα





Την ύπαρξη της Χρύσας Ρώπα την είχα ξεχάσει, ώσπου την πήρε το μάτι μου σε μια σειρά του Mega πέρυσι (αυτή με τον Βογιατζή και τον Μπουλά). Εντάξει, η γυναίκα δεν παλευόταν ούτε για ένα λεπτό. Δε φτάνει που ήταν εκνευριστικός μέχρι αηδίας ο ρόλος της, ήταν και η ίδια τόσο… παθιασμένη με την ερμηνεία της, σε σημείο να ξεχάσω πόσο μάπα ήταν το σενάριο εκείνης της σειράς.

Και σε παλιότερους ρόλους, τη θυμάμαι μονίμως σε υψηλά ντεσιμπέλ. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι σεναριογράφοι, πρέπει βάζει κι αυτή το χεράκι της. Και στην "Κόρη μου τη σοσιαλίστρια" να τη βάλεις να παίξει την Αλίκη, πάλι νευρασθενική και ψυχωτική θα ήταν. Παρόλα αυτά, θεωρείται πετυχημένη ηθοποιός, με σχετικά καλό όνομα στην πιάτσα. Κάτι που εκτίμησε και ο Λαζόπουλος προφανώς, και την έχει πλέον μόνιμη στο τσαντίρι του.

Ζητήθηκε από φίλες και φίλους να γίνει μια έρευνα στο προφίλ της στο Facebookκαι ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» κατόπιν πόσης κοκτέιλ λεξοτανίλ με vicodin, έκανε το καθήκον του. Ιδού:



Σχόλιο από το ποτιστήρι:Η Χρύσα Ρώπα είναι μια απο τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς και απο τις πιο καταξιωμένες στον χώρο!