Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τι γίνεται όταν ένα πείραμα των Mythbusters δεν πάει και τόσο καλά;




Η τηλεοπτική σειρά Mythbusters είναι μια εκπομπή που αγαπιέται πακοσμίως από εκατομμύρια "geeks" ανά το κόσμο αφού προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα με τα πειράματα που κάνει.



Τι γίνεται όμως όταν ένα τέτοιο πείραμα δεν πάει και τόσο καλά αυτό που γίνετε είναι απλά να βρεις μια τεράστια τρύπα στο τοίχο της κρεβατοκάμαράς σου σου ή να βρεις σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου σου και μια σφαίρα κανονιού να υπάρχει στις πίσω θέσεις;
Αν απορείτε με τα παραπάνω τότε θα σας πούμε ότι αυτά βρήκαν κάτοικοι της περιοχήςTassajara Creek μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα που έκαναν οι Mythbusters.
Η εκπομπή έκανε ένα πείραμα με ένα κανόνι που θα έπρεπε να βρει στόχο πάνω σε βαρέλια με νερό, αυτό όμως δεν έγινε αφού η σφαίρα του κανονιού βγήκε εκτός πορείας, χτύπησε τη πόρτα ενός σπιτιού, άνοιξε τρύπα στον τοίχο ενός άλλου και τέλος προσγειώθηκε στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.


Το θετικό ήταν ότι υπήρχαν μικροτραυματισμοί και ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόντουσαν ένας πατέρας με τον δεκατριάχρονο γιο του και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ άσχημα.


Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ανακοίνωσαν ότι ψάχνουν να βρουν τι πήγε στραβά με το πείραμά τους, αλλά μάλλον θα έπρεπε να ψάξουν για έναν καλό δικηγόρο, γιατί από ό,τι φαίνεται οι μηνύσεις θα πέσουν βροχή.


Δείτε το video:

technewz.gr