Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ UEFA Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να αποστείλει τη Δευτέρα επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αμαύρωσαν τον θεσμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.
Μερικά 24ωρα από τον αποκλεισμό ελέω... Μαρσέιγ, στον Ολυμπιακό φέρονται διατεθειμένοι να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Ο τρόπος με τον οποίο η Μαρσέιγ έφτασε στην ανατροπή και την νίκη – πρόκριση επί της Ντόρτμουντ με 2-3, έστειλε τους ερυθρόλευκους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», γίνεται λόγος για την πρώτη επίσημη αντίδραση της Πειραϊκής ΠΑΕ καθώς, θα αποστείλει την Δευτέρα, επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA, η οποία μάλιστα αναμένεται να φτάσει και στα χέρια του Μισέλ Πλατινί!

Βασικό σημείο στην επιστολή είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα αυτό να παίζεται ακόμη ενώ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον βαθμό αξιοπιστίας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Μάλιστα μέσα στην επιστολή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιθανολογείται ότι θα τονίσουν πως στα συγκεκριμένα ματς η ίδια η Ευρωπαίκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτούργησε με δύο μέτρα και με δύο σταθμά!