Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

10 πράγματα που πρέπει ο άντρας να αποφεύγει στο κρεβάτι...




Νομίζεις ότι μόνο οι άντρες συζητούν τις επιτυχίες στο κρεβάτι; Αν ναι, κάνεις μεγάλο λάθος

. Οι γυναίκες όχι απλά συζητούν για τους άντρες που έχουν στο κρεβάτι, αλλά μπορούν να αναλύσουν ολόκληρη την σεξουαλική συμπεριφορά ενός άντρα με κάθε είδους λεπτομέρειες. Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί ένας άντρας αν δει την παρέα της γυναίκας να κρυφογελάει πονηρά.
Ο άντρας δεν έχει παρά να αποφύγει 10 πράγματα στο κρεβάτι και σίγουρα θα κάνει τη γυναίκα να μιλάει γι' αυτόν και να λιώνει!

1. Ακατάλληλη ατμόσφαιρα
Δεν χρειάζεται ο άντρας να είναι διακοσμητής για να φτιάξει λίγη καλή ατμόσφαιρα στο κρεβάτι. Αρκούν λίγες πινελιές στο χώρο για να ενθουσιάσει τη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο. Αρχίζοντας από τις τελειωμένες μπύρες στο πάτωμα μέχρι το να αλλάξει τα δύο εβδομάδων σεντόνια στο κρεβάτι. Ώρα λοιπόν για καθαριότητα αλλά και μικρές και απλές κινήσεις για ατμόσφαιρα. Χαμηλώνεις τα φώτα, βάζεις λίγη ερωτική ή αισθησιακή μουσική (ατμοσφαιρική κατά προτίμηση) και αν μπορείς δίνεις μία δόση γκλαμουριάς στο χώρο με κάτι που θα σου μείνει, όπως ένα mini - bar ή εντυπωσιακό φωτισμό.
2. Γρήγορες κινήσεις
Μπορείς να αντέξεις λίγη ώρα χωρίς να της την πέσεις; Είναι σίγουρο ότι το έχεις κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου, ίσως την πρώτη φορά που την γνώρισες και δεν εκδήλωσες κατευθείαν τις προθέσεις σου, άρα μπορείς. Αρκεί να δείξεις λίγο συγκρατημένος. Μην την ρίξεις κατευθείαν στο κρεβάτι και άσε να σε παρακαλέσει αυτή γι' αυτό. Αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξει και θα χιμίσει επάνω σου, με ακόμα μεγαλύτερες ορμές από το να άρχιζες εσύ. Κάποιες φορές οι αργές κινήσεις μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα τόσο καυτή που θα σκέφτεσαι τι έχανες τόσο καιρό που δεν το έκανες.
3. Ξεχνάς συνέχεια τα προκαταρκτικά;
Το να έχεις ανάψει τόσο που να «μπαίνεις» κατευθείαν στο «ψητό» είναι κάτι που όλοι οι άντρες το κάνουν. Αν γίνεται όμως κάθε φορά τότε η γυναίκα θα σε εγκαταλείψει γρήγορα. Η γυναίκα έχει ανάγκη από τα προκαταρκτικά και θέλει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια από τον άντρα για να ανάψει. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ξοδέψεις λίγο χρόνο για ένα αισθησιακό φιλί σε όλο της το σώμα ή ένα αισθησιακό μασάζ. Προσπάθησε να κάνεις τη διαφορά και να της χαρίσεις μία αξέχαστη νύχτα, θυσιάζοντας λίγες στιγμές από σένα.
4. Δείξε λίγο σεβασμό
Το να θέλεις να το κάνετε μέσα στην τουαλέτα του club μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό στις πορνοταινίες αλλά αν το προτείνεις σε κάποια που μόλις έχεις γνωρίσει ίσως να μην την ξαναδείς. Δείξε λίγο σεβασμό στο κρεβάτι. Είπαμε, ότι με αργές και προσεκτικές κινήσεις τον έλεγχο τον έχεις εσύ. Αν λοιπόν θέλεις να την δέσεις με χειροπέδες ή να γεμίσεις το στόμα της με το σπέρμα σου, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι θα το δεχτεί. Αρκεί να δεις τις αντιδράσεις της αν της το προτείνεις έμμεσα(πχ. θέλεις τρέλες, μήπως να φέρω και τίποτα χειροπέδες;.Αστειεύομαι..). Αν δεις ότι της αρέσει η ιδέα μπορείς να προχωρήσεις. Αλλά αν δεις ότι παίρνει μία έκφραση αηδίας, περίμενε λίγο καιρό ακόμα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος!
5. Άγνοια της γλώσσας του σώματος
Παρόλο που η γυναίκα, ιδίως στην αρχή, μπορεί να ντρέπεται να σου πει αυτό που ακριβώς θέλει στο κρεβάτι, μπορεί εύκολα να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος. Είναι στο χέρι σου να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει και να την κάνεις να εκφραστεί είτε με λόγια είτε με κινήσεις. Είναι εύκολο να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει αρκεί να της δώσεις λίγη προσοχή. Άσε το χέρι σου στο σώμα της και άσε να στο οδηγήσει αυτή εκεί που θέλει. Χαμήλωσε τα φώτα και μίλησε της ψιθυριστά για να σου ανοιχτεί και η ίδια. Δες τις αντιδράσεις της όταν την αγγίζεις σε διάφορα σημεία του σώματος. Αν πάλι καθώς την αγγίζεις φαίνεται να ξενερώνει βάλε όσο πάθος διαθέτεις και δείξ' της το μεγαλείο του άντρα.
6. Μην κάνεις πάντα τον αφέντη


Το να εκφράζεις τις προτιμήσεις σου είναι σημαντικό, το να τις επιβάλλεις όμως μάλλον θα την ξενερώσει. Το σημαντικό είναι να την κάνεις να της αρέσει αυτό που θέλεις και όχι να της το επιβάλλεις γιατί σύντομα θα κάνει φτερά.Μην την διατάζεις αλλά μίλησε της τρυφερά και ψιθυριστά στο αυτί γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Ακόμα και με τα μάτια σου μπορείς να πεις αυτό που θέλεις. Δεν είναι δύσκολο να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα να την κάνεις να πιστεύει ότι το ήθελε η ίδια..

7. Μην εξαντλείς το Cama Sutra
Σχεδόν σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα καινούρια παιχνίδια στο κρεβάτι και είναι πρόθυμες την κατάλληλη στιγμή να τα δοκιμάσουν. Αλλά αν θέλεις να τη φέρεις σε αυτό το σημείο το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να την πιέζεις. Άρχισε με αργούς ρυθμούς και επιταχύνεις αργότερα. Τις πρώτες φορές μπορείς να δοκιμάζεις τις κλασσικές στάσεις και σιγά σιγά μπορείς να ανεβάζεις επίπεδο. Αν προχωράς σταδιακά ακόμα και το Cama Sutra θα σου φαίνεται παραμυθάκι.
8. Μην κοιμάσαι μόλις τελειώνεις.


Δεν είναι αφύσικο να θέλεις να ολοκληρώσεις τις καυτές στιγμές του sex με έναν ευχάριστο ύπνο. Μήπως όμως ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος σου; Μετά το sex η γυναίκα έχει ανάγκη για χάδια ή συζήτηση και δεν πρέπει να τα παραλείπεις. Έστω και λίγη ώρα να αφιερώσεις σε αυτά είναι σημαντικό για να μην την κάνεις να αισθανθεί σαν τσιγάρο που το πετάς μόλις τελειώνει. Ή τουλάχιστον γύρισε στο μέρος της και κοίταξε την λίγο στα μάτια εκτιμώντας τον οργασμό που σου πρόσφερε.

9. Μήπως ξεχνάς τις ερωτογενείς ζώνες;
Νομίζεις ότι με το να κάνεις το στήθος της και την κλειτορίδα της το επίκεντρο του σεξουαλικού σου ενδιαφέροντος την έχεις ανάψει; Τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας. Δεν είναι δύσκολο να τις ανακαλύψεις αρκεί να συμβουλευτείς τις σχετικές ενότητες του Onlylove ή να περιηγηθείς λίγο στο σώμα της. Άστη λίγο να ξαπλώσει ακίνητη καθώς εσύ τη φιλάς σε όλα σημεία του σώματος. Σε όποια σημεία βλέπεις ότι ανταποκρίνεται με αισθησιακές κραυγές έχεις χτυπήσει φλέβα. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει και διαφορετικές προτιμήσεις. Αν μπορέσεις να τις ανακαλύψεις θα δυσκολευτεί να σε αντικαταστήσει!
10. Είσαι σίγουρος ότι έχει ικανοποιηθεί;
Το ότι αναστενάζει στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι της αρέσει κιόλας. Η γυναίκα μπορεί πολύ εύκολα να προσποιηθεί ότι της αρέσει και την ίδια στιγμή να χασμουριέται. Πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι στο κρεβάτι δεν είσαι μόνος σου, ούτε το ότι ικανοποιήθηκες σημαίνει ότι της ευχαρίστησες. Αν την έχεις ευχαριστήσει είναι εύκολο να το καταλάβεις από τις μετέπειτα αντιδράσεις της. Αν έχει γυρίσει την πλάτη της για να κοιμηθεί τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις τεχνικές σου.
Αν ακολουθείς τα παραπάνω έχεις τα περισσότερα εφόδια για να χαρακτηριστείς καλός εραστής. Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα ιδιαίτερο παρά μόνο να κερδίσεις, είτε την εικόνα του καλού εραστή στις φίλες της είτε τις ακόμα πιο καυτές νύχτες που ακολουθούν.
onlylove.gr