Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;



Ζώδια Προβλέψεις, 27 Ιανουαρίου 2012
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τα οικονομικά σας και τα οικογενειακά σας θέματα. Οι δυνατές σκέψεις που κάνετε τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να υλοποιούνται και να αποδίδουν καρπούς. Κάποια γεγονότα στο σπίτι σας, σας αλλάζουν. Θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά θα έχετε και ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αρχίζει μία περίοδος έντονων μετακινήσεων και συζητήσεων τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα.
Ένα απρόβλεπτο γεγονός θα σας επηρεάσει κυρίως, στον τομέα των φίλων και των συνεργασιών σας αλλά θα υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη. Κάποια θέματα συνεργασιών και σχέσεων με τους φίλους σας, θα σας απασχολήσουν. Ένα απρόβλεπτο γεγονός, θα σας χαροποιήσει. Η ερωτική σας ζωή, θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Πιθανώς οι αδέσμευτοι να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία. Αυτή την περίοδο αναπτερώνονται οι ελπίδες σας για ένα καλύτερο μέλλον και γίνονται επεκτάσεις των σχεδίων σας.
Η ψυχολογία σας βελτιώνεται ενώ μία νέα σχέση αυξάνει την αισιοδοξία σας. Ένα γεγονός που έχει να κάνει με φίλους ή συνεργασίες, σας επηρεάζει. Απρόβλεπτη περίοδος αυτή με έξοδα αλλά και έσοδα. Ο τομέας της οικογένειας σας και των πολύ κοντινών σας ανθρώπων σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στον χώρο της εργασίας σας είναι δυνατόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ευχάριστη ημέρα καθώς τα οικονομικά σας βελτιώνονται και τα όνειρα σας εκπληρώνονται.
Χρήματα θα χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά, καθώς τα απρόβλεπτα δεν θα λείπουν. Μία απρόσμενη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Πολύ καλή περίοδος ξεκινάει για εσάς καθώς η ψυχολογία σας ανεβαίνει και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος σας. Η ευστροφία που σας διακρίνει και η πειθώ που διαθέτετε, σας κάνουν επιτυχημένους τώρα
Οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές για εσάς, όμως δεν φαίνεται να τις χαίρεστε και τόσο καθώς τα οικονομικά σας δεν σας αφήνουν. Καλές θα είναι οι εξελίξεις και στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σας ενώ θα σας δοθούν χρήματα για το σπίτι σας. Πολύ ερωτική περίοδος αυτή για εσάς που θα λάμπετε και θα πλημμυρίζετε από αισιοδοξία. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας επηρεάζουν και με την συζήτηση θα βρίσκετε λύσεις.
 Προσέχετε πως μιλάτε στους άλλους καθώς οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις θα είναι έντονες την περίοδο αυτή. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να εκφράζεστε με εγωισμό και προσπαθήστε να κατανοήσετε και τους άλλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα στο χώρο της δουλειάς σας. Δείξτε περισσότερη προσοχή σε συνεργασίες και ειδικά στις καινούργιες. Θα δείτε την ψυχολογία σας να ανεβαίνει καθώς χρήματα σας δίνονται με την βοήθεια φίλων.
Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας, σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Οι εντάσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σας συνεχίζονται. Θα ζητάτε πολλά από τους άλλους και θα είστε λίγο αυστηροί προκειμένου να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα “θέλω” και στα “πρέπει” και έτσι θα πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιζητάτε.
Πράγματα που σχετίζονται με τα όνειρα σας και τους στόχους σας, σας απασχολούν και τα ξανασκέφτεστε. Επίσης αναζητάτε λύσεις οικονομικές και προσπαθείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας για να περνάτε καλύτερα. Τα πράγματα βελτιώνονται στον χώρο της καριέρας σας ενώ ευκαιρίες για εξόδους, σας κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Ευχάριστα θα περάσετε με τους φίλους σας καθώς θα υπάρξουν χαρούμενες εξελίξεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Αρχίζετε συζητήσεις στην εργασία σας και αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Καλή ημέρα για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας ενώ διάφορα απρόοπτα στον χώρο της εργασίας σας, θα σας επηρεάσουν. Πολλές εξελίξεις στον χώρο της οικογένειας σας και ξαφνικά χρήματα σας έρχονται τώρα. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις σας χαροποιούν ενώ πολλές συζητήσεις και εμπόδια από τους κοντινούς σας ανθρώπους αρχίζουν να εξαλείφονται.
Η ημέρα είναι καλή για να λύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Πολλά απρόοπτα γεγονότα θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας την περίοδο αυτή. Προσέχετε τις εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα καθώς μία διαφορά μεταξύ σας φέρνει δυσκολίες στις σχέσεις σας. Κάποια γεγονότα στο σπίτι σας θα σας απασχολήσουν τώρα. Πολλές συζητήσεις και εμπόδια από το πρόσωπο που αγαπάτε σας προβληματίζουν.
Κάποια άτομα εξουσίας μπορεί να σας προτείνουν ιδιαίτερα επωφελείς συνεργασίες. Γνωρίζετε άτομα κύρους ικανά να σας βοηθήσουν τα οποία γοητεύονται από εσάς ενώ είστε και ιδιαίτερα τυχεροί και αισιόδοξοι. Η ψυχολογία σας φτιάχνει καθώς οι δικές σας ενέργειες φαίνεται να ενεργοποιούν τα όνειρα σας. Ευνοϊκή ημέρα για κοντινές αποδράσεις ενώ τα απρόβλεπτα γεγονότα δεν θα λείψουν γι’ αυτό προσέχετε την επικοινωνία σας.
Πολύ καλή ημέρα για να την περάσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο οι δεσμευμένοι, είτε για να κάνετε μία σχέση οι ελεύθεροι, ενώ ένα απρόβλεπτο γεγονός ανεβάζει την ψυχολογία σας. Πολύ καλή περίοδος ξεκινάει για εσάς καθώς η ψυχολογία σας ανεβαίνει και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Οι καλές σκέψεις που κάνετε τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να υλοποιούνται και να αποδίδουν καρπούς. Καλή ημέρα για τα οικονομικά σας και τα οικογενειακά σας θέματα.