Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Όταν τα καλά κορίτσια γίνονται κακά στο κρεβάτι


Ή αλλιώς η ευτυχία μιας γυναίκας βρίσκεται... σε ένα σεξουαλικό κόσμο δίχως όρια. Πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς. Όσο και αν στο παρελθόν διάφορες σεξουαλικές συνήθειες, επιθυμίες και προτιμήσεις κατακρίνονταν από διάφορους που έριχναν στον πυρ το εξώτερον όσες θα τολμούσαν έστω και να σκεφτούν κάτι παραπάνω από την ιεραποστολική» στάση, ευτυχώς πια οι αντιλήψεις άλλαξαν.
Οι γυναίκες που βλέπουν το σεξ σαν περιπέτεια είναι οι πραγματικά ευτυχισμένες στον έρωτα.
Βλέπετε, οι σεξουαλικές περιπέτειες είναι μερικές από τις καλύτερες που μπορείτε να βιώσετε. Η γυναίκα που είναι ανοικτή συνεχώς σε νέο και συναρπαστικό σεξ είναι η γυναίκα που έχει δώσει στον εαυτό της το κλειδί για την ερωτική ευχαρίστηση στη ζωή. Το τέλειο δώρο στον εαυτό της αλλά και στο σύντροφό της.

Το κλειδί, όμως, για να εντρυφήσετε σε έναν κόσμο γεμάτο από ερωτικές φαντασιώσεις είναι διττό –ο εταίρος να είναι πρόθυμος να σας συνοδεύσει σε αυτές τις περιπέτειες και η ύπαρξη απόλυτης εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Μετά από αυτό ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά στο που θα φτάσετε.

Τίποτα μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων δεν είναι εκτός ορίων. Και μην ξεχνάτε, πως η συνειδητοποίηση ότι έχετε πλήρη σεξουαλική ελευθερία μαζί, είναι ισχυρό αφροδισιακό από μόνο του.