Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Το μπούστο που σκοτώνει! (pics&vid)


Η Gina Carano, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Steven Soderbergh δεν είναι μια ακόμα σέξι debutante που το παίζει σκληρή. Ρίχνει κανονικά ξύλο στο ρινγκ.

Έχεις ακούσει τον όρο MMA; Θα μπορούσε να είναι το ‘’μαμά μου’’ σε σμίκρυνση αλλά είναι τα αρχικά των Mixed Martial Arts που με απλές κουβέντες είναι η νέα τάση στις πολεμικές τέχνες που βάζει στο μίξερ στυλ από διαφορετικές σχολές και γίνεσαι η μηχανή που σκοτώνει. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι γένους θηλυκού…
Η Gina Carano είναι πρωταθλήτρια στα MMA και μόλις την είδε ο βραβευμένος με Όσκαρ Soderbergh είδε αμέσως στο πρόσωπο της την επόμενη πρωταγωνίστρια για την ταινία του “Haywire” που βγαίνει τέλη του μήνα στις αμερικανικές αίθουσες.
Τον απείλησε με ένα γερό άπερκατ; Ανακάλυψε στο πρόσωπο της Gina την real life επαναφορά από το αρχετυπικό “Kill Pussycat”; Τον έπεισε το πλούσιο μπούστο που σκοτώνει; Άγνωστο.
gina3 VIDEO: Το μπούστο που σκοτώνει!
Η συνέχεια επί της οθόνης όπου στο θριλερικό cast έχει μαζέψει στο πλευρό της από τον EwanMcGregor και τον Antonio Banderas (από πού κι ως που αλήθεια..;)  μέχρι τον Michael Douglas. Κανονικά οι ταινίες είναι σαν την παροιμία με τα κεράσια. Όταν ακούς για πολλά ονόματα σταριλίκι κράτα μικρό καλάθι για το αν τελικά βλέπονται. Μόνο που εδώ αρκούν μερικές φωτό της Gina που βρήκαμε στο internet για να βγάλεις το δίωρο χωρίς ανάσα. Σιγά μην φέρεις αντίρρηση.
gina VIDEO: Το μπούστο που σκοτώνει!
gina1 VIDEO: Το μπούστο που σκοτώνει!
gina2 VIDEO: Το μπούστο που σκοτώνει!
gina5 570x330 VIDEO: Το μπούστο που σκοτώνει!