Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21/2;



Ζώδια  21 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου, πριν τις κάνεις. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος Κριός, σήμερα τα αισθηματικά σου θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώσεις την αγάπη του συντρόφου σου, σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι Κριοί έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης από το ζώδιό σας και μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου και αυτή σου η ικανότητα σε γεμίζει χαρά και ασφάλεια. Βέβαια, μην ξεχνάς να ευχαριστείς και όλους όσους σε βοηθούν για να το επιτύχεις. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Ταύρος
Ταύρος
21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα και εσύ παρατηρείς κάποια στασιμότητα, που δεν σου αρέσει. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση. Μην αποδεχτείς μία πρόταση από άτομο του παρελθόντος, όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, μην απελπίζεσαι και συνέχισε τον αγώνα σου να βρεις το άλλο σου μισό. Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει πολύ κοντά στον στόχο σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον τομέα της εργασίας των Ταύρων, σήμερα ενδέχεται να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα, που μπορείς να τα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που μπορεί να κρύβουν ρίσκο, ώστε να μη βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5-21/6
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην ασχολείσαι με όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, ώστε να αποφύγεις την πολλή κούραση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, αυτό μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου, σήμερα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι κόποι σου τώρα ανταμείβονται. Απόφυγε όμως τις νέες συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.
Καρκίνος
Καρκίνος
22/6-22/7
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα κάποια σχέδια και αλλαγές, που θέλεις να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες, για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια θέλεις. Μην αφήσεις λοιπόν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου μπορούν να μειωθούν, αν οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.
Λέων
Λέων
23/7-23/8
Σήμερα, φίλε Λέοντα, ενδέχεται να έχεις έντονο άγχος, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν και δυστυχώς ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που δεν θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ένταση που νιώθεις, αγαπητέ Λέοντα, έχει αντίκτυπο και στη σχέση σου και μπορεί, χωρίς να το θέλεις, να κάνεις πράγματα χωρίς να τα σκεφτείς. Δεν σου φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου για να επωμίζεται τη δική σου αρνητική συμπεριφορά, γι’ αυτό καλό θα είναι να πάρεις λίγο τις αποστάσεις σου και να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις δυνάμεις. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα σε ευνοεί για να αλλάξεις την καθημερινότητα σου προς το καλύτερο ή να αρχίσεις ένα χόμπι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, η διάθεσή σου σήμερα τείνει να είναι κάπως τεμπέλικη και ίσως ζοριστείς να συγκεντρωθείς στο αντικείμενό σου. Να ξέρεις ότι όσο πιο γρήγορα τελειώσεις με τις εκκρεμότητές σου, τόσο πιο πολύ ελεύθερο χρόνο θα έχεις να διαθέσεις σε αυτά που σε ευχαριστούν. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Καλή ημέρα για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις, που αφορούν σε νομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα.
Παρθένος
Παρθένος
24/8-22/9
Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου, αν είσαι Παρθένος. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Ωστόσο, θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, και ίσως ένα δώρο ή μία έκπληξη να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Να επιδείξεις θετική στάση και να μην είσαι καχύποπτος. Εσύ που είσαι μόνος, κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, όσο κι αν σου είναι βαρετό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, μάθε να ακούς τους συναδέλφους σου και να μην προτρέχεις. Ίσως αυτά που θα ακούσεις να ανοίξουν νέους δρόμους στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα και στις αγορές που κάνεις, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
Ζυγός
Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Καλό θα είναι λοιπόν, να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν ακατόρθωτα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων, αρκεί να το θελήσεις κι εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις το χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου σχετικά με αυτά που προσφέρει ο ένας στον άλλο, σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να αποκαλύψεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ζυγούς, οι πολλές συζητήσεις και διάφορα μπερδέματα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας στον επαγγελματικό χώρο. Φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και μην αφήνεις την παρόρμησή σου να σε οδηγήσει. Οικονομικά, θα έχεις κάποιο ευχάριστο μήνυμα από άτομο που σου οφείλει.
Σκορπιός
Σκορπιός
23/10-22/11
Αγαπητέ Σκορπιέ, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, φίλε Σκορπιέ, και γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το τίποτα μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο, για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Δούλεψε με πρόγραμμα και προτίμησε, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσής σου, να είσαι μόνος σου και να μην έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
Τοξότης
Τοξότης
23/11-21/12
Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Τοξότη, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου. Μην κάνεις καμία υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, αγαπητέ Τοξότη, θα σου δώσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να αποβάλεις τις τυχόν αμφιβολίες, που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης, να περιμένεις κάτι ευχάριστο σήμερα να συμβεί στη ζωή σου, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, βλέπεις ότι οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που δεν σου χρειάζονται.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
22/12-19/1
Την σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στηνσυμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα, που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, οφείλεις να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες, για να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Κουνήσου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση.
Υδροχόος
Υδροχόος
20/1-19/2
Καλά θα κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε, αυτήν την Τρίτη να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, δεν προβλέπονται φοβερές αλλαγές και θα επικρατήσει ηρεμία και ίσως ρουτίνα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον κοινό χρόνο που έχεις με το σύντροφό σου, για να μιλήσεις για ανάλαφρα και ανώδυνα θέματα. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να περιμένετε να σας πλησιάσει ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μήπως είναι καλή η ιδέα να του δώσετε μία ευκαιρία;
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Υδροχόε, θα καταφέρεις σήμερα να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους ανωτέρους σου και ίσως φανείς αρκετά αποφασιστικός, ώστε να αρπάξεις την ευκαιρία, για να προωθήσεις τα νέα σου σχέδια. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.
Ιχθείς
20/2,20/3
Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ, θα σε αγχώσουν και μπορεί να κάνεις πράγματα που δε θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα έχεις απεριόριστη συμπαράσταση από το ταίρι σου και μπορείς να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό, μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, επειδή σήμερα το άγχος θα είναι μεγάλο, λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς σου, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, θετικό αναμένεται για σένα το επόμενο 12μηνο, καθώς ένα σημαντικό οικονομικό όφελος θα σου δώσει την ευκαιρία να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου. Έτσι, μπορεί να εξετάσεις το ενδεχόμενο της αγοράς ενός ακινήτου, ή να κληρονομήσεις ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου πολλοί από σας θα σταθεροποιήσετε μια μακρόχρονη σχέση, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία που σύντομα θα πάρει σοβαρή τροπή. Νέες γνωριμίες επίσης, που θα γίνουν σε φιλικό επίπεδο, θα σου προσφέρουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.