Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζονται τα μηνύματα υποστήριξης των Anonymous προς τους Έλληνες !

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί κατά περιόδους το site του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Υγείας, της Γενικής…Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, κομμάτων και μεγάλων τραπεζών. Και η λίστα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.
Συχνά είναι και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, με φωτογραφίες και σχόλια. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι χακτιβιστές έσωσαν νεαρό Ελληνα που ήθελε να αυτοκτονήσει, όταν του έστειλαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης.
Σε βίντεο που «ανέβασαν» στο Διαδίκτυο μετά το συλλαλητήριο, οι Anonymous αναφέρουν: «Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαστε λυπημένοι από τις καταστροφές γιατί στοιχίζουν στην Αθήνα και στους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν. Ωστόσο, τους καταλαβαίνουμε και αυτούς. Η κυβέρνηση δεν άκουσε αμέτρητες φορές τα αιτήματα των ανθρώπων… Δεν μπορούμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε, ενώ οι άνθρωποι είναι καταπιεσμένοι, λόγω των μέτρων λιτότητας που δεν θα τους ωφελήσουν. … Θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να μας περιμένει…».
to-kounavi