Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

“Κηδέψανε” το ΔΝΤ και την Τρόικα


Ξεχώρισε το 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, με το πρωτότυπο θέμα που επέλεξε για την καρναβαλική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε την 19 Φεβρουαρίου στη Μαρίνου Γερουλάνου. Οι μαθητές του Λυκείου επέλεξαν να κάνουν την κηδεία του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικα κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας ένα φέρετρο με φωτογραφίες της Μέρκελ πάνω του, έδειξαν πως ακολουθούν την επικαιρότητα! Ένα μεγάλο χειροκρότημα κέρδισαν και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Ελληνικού που ντύθηκαν φωτοτυπίες και cd στέλνοντας το μήνυμα προς το Υπουργείο Παιδείας.
Η καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε με το άρμα της πολιτιστικής επιτροπής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Μια βάρκα με καπετάνιο τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και πλήρωμα τον Γιώργο Παπανδρέου τον Αντώνη Σαμαρά και μάγειρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο σάλπαρε από τη Μ. Γερουλάνου με την προτροπή… «Καλό σας ταξίδι. Ούστ!».
Δεκαεννέα σχήματα συμμετείχαν στην φετινή παρέλαση με πλήθος κόσμου να συμμετέχει ξεχνώντας έστω και για λίγο τις σκοτούρες του.
Η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου φρόντισε να μοιράσει σερπατίνες και πολλές καραμέλες σε όλους.