Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το κάμα σούτρα των ζώων..


Εκτός από τις φοροαπαλλαγές, το σεξ...


είναι το επόμενο πιο ενδιαφέρον πράγμα στην ημερήσια διάταξη. Ίσως νομίζουμε ότι έχουμε τα πρωτεία σε φαντασία και δημιουργικότητα πάνω στο σεξ αλλά να μου τα ζώα έρχονται να μας βάλουν τα γυαλιά σε πρωτοτυπία και πρακτικές..

Πάρτε μερικά μαθήματα από το Κάμα σούτρα των ζώων..






Τα Σκαθάρια είναι αμφιφυλόφιλα






Τι αρσενικό τι θηλυκό, καμία διαφορά δεν έχει. Διακρίσεις δεν κάνουμε και το σκαθάρι το ξέρει από πρώτο χέρι.

Στον κόσμο των σκαθαριών υπάρχουν τα Άλφα αρσενικά, τα μικρότερα και τα θηλυκά.

Το μικρότερο σκαθάρι κάνει τα νάζια του στο θηλυκό μέχρι να του «κάτσει», ασχέτως αν υπάρχει και ένα Άλφα αρσενικό μαζί..

Ένα τρίο είναι ότι πρέπει σε αυτή την περίπτωση..


Μέλισσες






Οι μέλισσες είναι πλάσματα που ζουν σε στενές οικογενειακές μονάδες με αδελφούς και αδελφές. Οι αρσενικοί αδελφοί είναι ανίσχυροι άκεντροι αρσενικοί, οι οποίοι προστατεύονται από τις αδελφές τους, οι οποίες έχουν τα θανατηφόρα Stingers.

Όταν θέλουν να ζευγαρώσουν το αρσενικό είναι γεμάτο προσμονή. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και πολλοί πεθαίνουν στην μάχη σώμα με σώμα.

Την ώρα της ερωτικής πράξης το αρσενικό δέχεται το τσίμπημα του θηλυκού και πεθαίνει.. αλλά μάλλον είναι τόσο χαρούμενο που δεν τον νοιάζει..


Καμηλοπάρδαλη






Οι Καμηλοπαρδάλεις είναι ευαίσθητες ψυχές και επομένως δεν συνουσιάζονται με τα κορίτσια τους μέχρι να είναι σίγουροι ότι έχουν ωορρηξία. Τα θηλυκά συνήθως συμπεριφέρονται διαφορετικά όταν έχουν ωορρηξία και ένα αρσενικό δεν μπορεί να ξέρει πότε έρχεται αυτή η κρίσιμη στιγμή. Οι επιστήμονες μας λένε ότι η κορίτσια γίνονται πιο οξύθυμες όταν έχουν ωορρηξία και αυτό είναι η καλύτερη στιγμή για να πάει.

Συνήθως καταλαβαίνουν πότε είναι έτοιμες για την ερωτική πράξη, όταν τα ούρα τους έχουν μια παράξενη μυρωδιά..

Φαντάζεστε μια καμηλοπάρδαλη να ψάχνει στο έδαφος για μυρωδιές;;;


Σολομοί με μια θανατηφόρα ευχή..






Ο σολομός θεωρείται ένα ιδιαίτερο ψάρι, καθώς ζει και μεγαλώνει στη θάλασσα και αναπαράγεται σε λίμνες και ποτάμια, με ένα κύκλο ζωής που φτάνει από 2 έως 7 έτη. Πιο συγκεκριμένα, γεννιέται και αναπτύσσεται σε γλυκό νερό, ωριμάζει σε αλμυρό νερό (το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του) και τέλος γεννά και πεθαίνει πάλι σε νερό λίμνης ή ποταμού (εκεί που γεννήθηκε). Το ταξίδι της επιστροφής του είναι εξαιρετικά δύσκολο, επίπονο και επικίνδυνο, ενώ η απόσταση που καλείται να καλύψει αγγίζει τα 1.000 μίλια. Πρόκειται επομένως για ένα ‘γενναίο’ ψάρι…με καταγωγή τα μακρινά ‘highlands’.


Ψάρια triggerfish






Ο πληθυσμός triggerfish αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες. Έτσι, εάν δεν υπάρχουν αρσενικά πώς ο πληθυσμός αυξάνεται; Πολύ καλή ερώτηση.

Σε κάθε ομάδα θηλυκών υπάρχουν και μερικά που συμπεριφέρονται περισσότερο σαν «αντράκια». Με την πάροδο του χρόνου μετατρέπονται σε πραγματικά αρσενικά. Και έτσι τα υπόλοιπα θηλυκά δημιουργούν ένα χαρέμι για πάρτη του. Όταν η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για αναπαραγωγή εκείνος/η δίνει το σπέρμα και τα κορίτσια τα ωάρια.. η φαντασίωση του «αρσενικού» κρατάει μια μέρα. Μετά πεθαίνει. Και η ζωή συνεχίζεται…


Κινέζικη νυχτερίδα






Οι κινέζικες νυχτερίδες είναι οι άρχοντες του σεξ. Είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να χαρίζουν την πλήρη απόλαυση.

Είναι ειδικευμένες στην απόλαυση με το στόμα… ότι και αν σημαίνει αυτό.. μάλλον για στοματικό σεξ μου έρχεται στο μυαλό..