Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6/3;



Ζώδια  6 Μαρτίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Μην αγχώνεσαι, αγαπητέ Κριέ, με όσα συμβαίνουν σήμερα στη ζωή σου, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο και την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση και να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Κριοί, βγείτε από το καβούκι που έχετε κλειστεί και ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες, που θα σας ανανεώσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπημένε Ταύρε, είσαι σε πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου μια και καλή από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα και τους κοντινούς σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρο, καλό είναι να δώσεις στο σύντροφό σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη το κατάλληλο ταίρι, που θα σου χαρίσει την ευτυχία που ζητάς, σήμερα με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το συναντήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία, αλλά και η ευελιξία, θα σε σώσουν από πιθανές τρικλοποδιές, που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν κάποιοι συνεργάτες σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν και να σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Πρόσεξε μόνο να μην παρεκτραπείς ακόμη μία φορά.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους, εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις πρωτοπόρες σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς σήμερα με τους γύρω σου, μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες για ανούσια πράγματα. Οι εντάσεις παραμονεύουν. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, βγες από το σπίτι και πέρνα όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Διώξε τελειωτικά τις ανασφάλειες που είναι αβάσιμες και προχώρα τα σχέδιά σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.

Καρκίνος
22/6-22/7
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε πηγαίνουν πίσω και βάλε πλώρη για νέα ταξίδια, που τα έχεις ανάγκη για να ανανεωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα έχεις όλα τα χαρίσματα, αλλά και την εύνοια των πλανητών, για να τα δρομολογήσεις τα αισθηματικά σου ακριβώς όπως θέλεις εσύ. Ο σύντροφός σου σε έχει ανάγκη και σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και, αν ακόμη δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, θα λάβεις ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, για να ξεκινήσεις κάτι πιο σοβαρό μαζί του.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν πεις το ναι. Τα οικονομικά σου έχουν έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.

Λέων
23/7-23/8
Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου, φίλε Λέοντα, και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβλήματα και να απολαύσεις μια ήρεμη Τρίτη, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στο σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα πριν σκεφτείς καλά αν έχεις το περιθώριο.

Παρθένος
24/8-22/9
Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος για εσένα, φίλε Παρθένε, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή, τόσο σε εσένα όσο και στο σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν στην επίτευξή τους. Απόφυγε και εδώ τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες πριν κάνεις νέα έξοδα.

Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που σκεφτεσαι εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, δείξε προσοχή και συγκέντρωση σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.
Σκορπιός
23/10-22/11
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην επαναπαύεσαι και μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, αξιοποίησε την επικοινωνία που σου χαρίζει ο Ερμής από τον Κριό, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μερίμνησε για τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα, όσο δελεαστικές κι αν σου φαίνονται τώρα.

Τοξότης
23/11-21/12
Φίλε Τοξότη, είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις, και θέσε τα όριά σου, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά τους. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, να ξέρετε ότι σύντομα θα σας πλησιάσει κάποιο άτομο. Είναι στο χέρι σας να δώσετε το πράσινο φως, για κάτι περισσότερο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή, που το μυαλό και η κρίση σου θα είναι πιο καθαρή. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, για να φλερτάρετε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μην κάθεσαι άπραγος, γιατί κάποιος άλλος θα σου πάρει την θέση!!!

Υδροχόος
20/1-19/2
Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε, σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σας να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι από εκείνους που προσπαθούν να διώξουν την μοναξιά από κοντά τους αλλά ακόμη δεν το έχουν καταφέρει, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει αυτό το βράδυ στη ζωή σου, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις σε αποφάσεις τρίτων, που μπορεί να μην είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς σήμερα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να εξετάσεις εξονυχιστικά κάποιες δελεαστικές οικονομικές προτάσεις, που θα σου γίνουν. Προσοχή!!!
Ιχθείς
20/2,20/3
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση, από κάποια γεγονότα που δεν περιμένεις και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι αρκετά σημαντικά, για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Με λίγη καλή διάθεση και με πιο ανοιχτό μυαλό, μπορείτε να λυτρωθείτε από τα προβλήματα που σας βασανίζουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, πάρε μέρος σε κάποια εκδήλωση και αύξησε έτσι τις πιθανότητές σου, να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός των πολύ κοντινών σου, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μπορεί να την πατήσεις εν ριπή οφθαλμού. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου που είναι πολλά.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθύς που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στις 6 Μαρτίου, σήμερα η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα και της χαράς – σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και σίγουρα αυτή η όψη δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη, με αποτέλεσμα να μπορείς να διακρίνεις τις ευκαιρίες από τους κινδύνους, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις με έξυπνους τρόπους τα οικονομικά σου. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται και στην αισθηματική σου ζωή. Πολλοί από σας θα παρουσιάσετε το σύντροφό σας επίσημα, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.
http://www.myastro.gr