Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δείτε τον γοητευτικό αδερφό του Ρουβά!



Όταν το μέτρο σύγκρισης είναι ο Σάκης Ρουβάς. τότε ο
πήχυς ανεβαίνει πολύ ψηλά, ακόμη και για τον αδερφό του! Πόσο του μοιάζει ο Βασίλης και κυρίως στη γοητεία που ασκεί ο Έλληνας σταρ; Τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μοιράζει τον τελευταίο έναν μήνα ο 40χρονος κορυφαίος Έλληνας σταρ, συνδυάζοντας τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην πρωτεύουσα, με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στον νυχτερινό χώρο "Ynderworld S club @Politia" της συμπρωτεύουσας, μαζί με το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα Onirama.
Μάλιστα, ενώ το φινάλε των εμφανίσεών του είχε αρχικά προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τελικά η αποθεωτική αποδοχή από το κοινό της Βόρειας Ελλάδας επέβαλε παράταση για ένα ακόμη διήμερο, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου, όπως αποκάλυψε ο διάσημος perfomer μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.
Το επόμενο ραντεβού του με το Αθηναικό κοινό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 11 Μαίου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο Thalassa's People Stage στον Αστέρα της Γλυφάδας.