Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κροίσος θέλει να φτιάξει τον Τιτανικό II !

Ένας αμφιλεγόμενος Αυστραλός, από τους πλουσιότερους της χώρας του, ανακοίνωσε την πρόθεσή του
να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της σύγχρονης εκδοχής του Τιτανικού. Πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο Κλάιβ Πάλμερ, που συχνά απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με διάφορες δηλώσεις του, πολλές από τις οποίες διαψεύδονται στη....
συνέχεια. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, για να γνωστοποιήσει ότι θα διεκδικήσει έδρα στην ομοσπονδιακή βουλή, ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει και έναν καινούριο Τιτανικό σε συνεργασία με μια κινέζικη ναυπηγική εταιρεία.

Αν όλα πάνε καλά ο μοντέρνος Τιτανικός του Πάλμερ θα είναι έτοιμος για το παρθενικό του ταξίδι το 2016! Μάλιστα η υποψηφιότητά του ορίστηκε στην ίδια έδρα που εκλέγεται ο σημερινός θησαυροφύλακας και υπαρχηγός της κυβέρνησης Γουάιν Σουάν!

Για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα.

«Ό,τι κάνω, το κάνω για να δώσω τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να επιλέξουν την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα, μιας και είναι γνωστές οι πολιτικές διαφορές μου με τον θησαυροφύλακα» πρόσθεσε ο Πάλμερ.
tsekouratoi