Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέα συσκευή τηλεόρασης που εφαρμόζει στο πρόσωπό σας...



Πώς θα θέλατε να ψυχαγωγηθείτε?

Θα θέλατε να καθίσετε στον καναπέ αρκετά μέτρα μακριά από την τηλεόραση, ή θα προτιμούσατε να "κάτσει" η τηλεόραση στο πρόσωπό σας?Εάν το τελευταίο σας ακούστηκε περισσότερο ελκυστικό, τότε θα θελήσετε να δώσετε σε αυτό το gadget μια δοκιμή?Εάν σκοπεύετε να ξοδέψετε 799$ τότε βρήκατε την κατάλληλη συσκευή!!!



Το Sony HMZ-Τ1 3DTV είναι ένα καμπυλωτό ακουστικό που τυλίγεται γύρω από το κεφάλι σας και πάνω από τα μάτια σας. Eίναι μαύρο με ένα μεγάλο λευκό κομμάτι.Χρησιμοποιώντας το απαιτείται επίσης η χρήση ενός HDMI pass-through κουτιού, περίπου στο μέγεθος μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής DVD,όπου χρειάζεται πάντα σαν πηγή για το βίντεο.










Γενικά η συσκεύη σχεδιάστηκε για κάθε τύπο κεφαλιού οπότε μπορεί να ταιριάξει και σε ένα ιδιαίτερο σχήμα κεφαλιού.Υπάρχουν επίσης ακουστικά που κάθονται εύκολα στα αυτιά σας, και ένα προστατευτικό στην μύτη από καουτσούκ που βεβαιώνεται ότι δεν θα γλιστρήσει από το πρόσωπό σας.Υπάρχει βέβαια και ένα μειονέκτημα αφού χρειάζεται να είναι συνδεδεμένα καλώδια,ένα για το pass-through κουτί και ένα για το κουτί με την πηγή του βίντεο,και έτσι αισθάνεσαι λίγο περίεργα ανάμεσά τους.




http://whos.gr/