Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Άρχισε να πίνει στα 15 και πέθανε στα 28 (pics)


​Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου αγοριού από αλκοόλ! Μάλιστα τους τελευταίους μήνες της ζωής του, είχε ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης των εφήβων για τις καταστροφικές συνέπειες του αλκοολισμού.

Ο Matthew Stiebrins, ξεκίνησε να πίνει στην ηλικία των 15 ετών με τους φίλους του. Όμως η κατάσταση δε άργησε να βγει εκτός ελέγχου…
Το αλκοόλ άρχισε να καταστρέφει τα αγγεία του εγκεφάλου του ενώ έπαθε και κύρωση του ήπατος.

Τρείς μήνες πριν τα 29α γενέθλιά του «έφυγε» όπως ακριβώς το είχαν προβλέψει οι γιατροί αφού τα όργανά του είχαν πάθει μεγάλη ζημιά.

Τώρα η μητέρα του προσπαθεί με την ιστορία του γιου της να αποτρέψει πολλά παιδιά από το να αρχίσουν να καταναλώνουν αλκοόλ…..

«Ο γιος μου όταν ήταν 15 ετών άρχισε να πίνει όπως έκαναν κι άλλα τα παιδιά της ηλικίας του. Όμως ενώ τα άλλα παιδιά ξεπέρασαν αυτήν την φάση… ο γιος μου “εγκλωβίστηκε” σε αυτήν. »

«Πρέπει να ληφθούν μέτρα από την πολιτεία και να ενημερώνουν για τους κινδύνους που κρύβει το αλκοόλ, όπως κάνουν με τα ναρκωτικά και το τσιγάρο» προσθέτει προσπαθώντας να σώσει δεκάδες άλλα παιδιά αφού το δικό της χάθηκε τόσο άδικα.