Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μ.ΤΑΪΣΟΝ: Η γυναίκα μου με απάτησε με τον Μπραντ Πιτ !



Έτοιμος να προκαλέσει πολλές δονήσεις στην showbiz της Αμερικής είναι ο διάσημος μποξέρ...



Μάικ Τάισον!



Ο παλαίμαχος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε θεατρικό… μονόλογο στο Μπρόντγουεϊ, όπου θα μιλάει για αληθινά γεγονότα από την προσωπική του ζωή και ήδη έδωσε ένα μικρό… δείγμα των αποκαλύψεων, υποστηρίζοντας πως είχε πιάσει την πρώην γυναίκα του με τον Μπραντ Πιτ! (Μεταξύ μας δεν είναι τόσο τραγικό. Δεν υπάρχει γυναίκα που νοέρα δεν έχει απατήσει τον σύντροφό της με τον διάσημο γόη). 







Προκειμένου να προβάλει την καινούρια του δουλειά ο «Iron Mike» παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ESPN» και εκεί αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον διάσημο ηθοποιό. 







Βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμα… άσημος και διατηρούσε σχέση με την Ρόμπιν Γκίβενς, η οποία ήταν σε διάσταση με τον διάσημο πυγμάχο. 





Όπως τονίζει ο Τάισον, λίγο πριν πάει στο δικηγόρο του για το διαζύγιο, θέλησε να περάσει από το σπίτι της να μιλήσουν, αλλά την είδε να πλησιάζει με το αυτοκίνητο, όπου συνοδηγός ήταν ο ξανθομάλλης ηθοποιός.



Οπότε τελικά, μικρό το κακό αλλά μεγάλος ο ντόρος!