Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ!! Νικητής reality κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του σε reality της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, καταζητείται από τις αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Κρήτη για την εμπλοκή του ονόματος του νικητή του reality στην υπόθεση του διπλού φονικού την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με 
την εφημερίδα Espresso ο νεαρός Κρητικός αναζητείται από τις αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το μακελειό, αυτός και ο τρίτος αδερφός του κρεοπώλη πήραν στο «κυνήγι» τον πατέρα του 34χρονου θύματος πυροβολώντας τον επανειλημμένως με καλάσνικοφ, «γαζώνοντας» του το αμάξι! Ο παίκτης reality, που είχε κερδίσει την συμπάθεια του κοινού και το έπαθλο των 200.000 ευρώ είχε με την επιστροφή του στην Κρήτη μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού η πρώην σύντροφος του τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. Άλλωστε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε δείξει τον οξύθυμο χαρακτήρα του αφού είχε πιαστεί στα χέρια και με κάποιον συμπαίκτη του μπροστά στις κάμερες.

gossip-tv.gr